Szolgáltatott és standard irodák

Otthon a csapatodnak

Egy iroda, aminek lelke is van? Nálunk nem bérlők, hanem közösség van, a nyitottság és az együttműködés alapvetés, a hatékony munkavégzést és stílusos életteret szolgáló funkciók pedig egy épületen belül érhetők el és egészítik ki egymást.

Válassz irodát!

*

Szolgáltatott irodára kérj egyedi ajánlatot az űrlapon a Szolgáltatott irodatípus kiválasztásával

Válogasd össze és jelezd az ajánlatkérő űrlap 'egyéb' mezőjében a számodra ideális szolgáltatási csomagot!

bútorzat

karbantartás

internet és hálózatkezelés

IT támogatás

IT karbantartás

takarítás

szaniter-termékek és töltésük

nyomtatólicensz

nyomtatótermékek

konyhai gépesítés

konyhai felszerlés

catering

munka- és tűzvédelmi képzések

recepció

irodaszerek és töltésük

székhelyszolgáltatás

postai szolgáltatások

bármi, amit hiányolsz :)

Maxi Stúdió 75 + 20 m2

1.784 EUR / hó + ÁFA díjtól

Ez a csendes és világos, 2 szobával rendelkező privát kisiroda tágas teraszával a belső, zöld udvarra néz. A saját teakonyhán, fürdőn és mosdón kívül tartozik hozzá egy, közvetlenül az iroda mellett található, a másik 2 iroda bérlőivel közös, zárható tárolóhelyiség is a biciklik, dossziék vagy tetszőleges, egyéb kacatok számára. Terasz: 20 nm. Bérleti díj: 15 EUR / nm / hó közös területi szorzó: 7,12%, üzemeltetési díj: 4,6 EUR / nm / hó.

Midi Stúdió 62 + 16 m2

1.470 EUR / hó + ÁFA díjtól

Ebben a 2 térből álló, utcafronti irodában, premier plánban élvezheted az épület izgalmas homlokzati elemeinek extrém játékát. A saját teakonyhán, fürdőn és mosdón kívül tartozik hozzá egy, közvetlenül az iroda mellett található, a szint többi bérlőivel közös, zárható tárolóhelyiség is a rollerek, akták vagy a kertibútor számára. Terasz: 16 nm. Bérleti díj: 15 EUR / nm / hó, közös területi szorzó: 7,12%, üzemeltetési díj: 4,6 EUR / nm / hó.

Mini 25 m2

556 EUR / hó + ÁFA díjtól

Kicsi, mégis nagyszerű. Mini-konyha, mosdó és zuhanyzó, kilátás a körútra, és még egy kihúzható kanapé is elfér benne, ha hosszúra nyúlnának napjaid. Igazi meghitt terep egyéni alkotáshoz vagy kisebb csapatmunkához. Bérleti díj: 16 EUR / nm / hó, közös területi szorzó: 7,12 %, üzemeltetési díj: 4,6 EUR / nm / hó.

Teljes szint 175 + 36 m2

4.160 EUR / hó + ÁFA díjtól

Nőj nálunk nagyra! Egy, vagy akár több szint kombinálásával is megtalálhatjuk csapatod számára az ideális méretet és elrendezést. Egy közös folyosóról 27, 62 és 74 m2-es irodahelyiségek nyílnak, melyekhez tároló is tartozik. Ez az emelet mindent visz: benapozott teraszok, békés belső udvar vagy nyüzsgő belváros, kisebb tárgyalók az elvonuláshoz, vagy nagyobb terek a csapatmunkához. Egy saját kis belvárosi oázis ez, de örömmel látunk a coworking térben vagy a közös tetőteraszon is egy kis networkingre! Terasz: 37 nm. Bérleti díj: 15,5 EUR / nm / hó, közös területi szorzó: 7,12 %, üzemeltetési díj: 4,6 EUR / nm / hó.

Penthouse 127 + 90 m2

3.790 EUR / hó + ÁFA díjtól

Az épület legfelső, hatodik emeleti penthouse tere mindenki abszolút kedvence, nem is csoda. 3 külön nyíló, tágas helyiséggel, 2 fürdővel és egy világos, open-plan konyha- és élettérrel összesen 130 m2 áll rendelkezésedre élni, dolgozni, alkotni. A nappaliból egy exkluzív 72 m2-es budai panorámás tetőterasz és egy 20 m2-es belső kertre néző loggia is nyílik. Irodaként vagy “menedzser-lak” céljára egyaránt tökéletes. Terasz: 90 nm. Bérleti díj: 16 EUR / nm / hó, közös területi szorzó: 7,12%, üzemeltetési díj: 4,6 EUR / nm / hó.

elérhető: 2023-tól

Loffice Rákóczi 250 m2

Az egykori műanyagfeldolgozó üzemből átalakított két szintes, belső kerttel rendelkező, design díjas loft irodánk 2013 óta a startupok és kreatív cégek kedvence. A tágas tereket, ipari megoldásokat egy hídon át megközelíthető élmény-tárgyaló gazdagítja, egy lépésre a szomszédban pedig új bázisunk közösségi terei is rendelkezésre állnak.

elérhető: 2021 júliusától

Loffice Paulay 45 - 1250 m2

A Zeneakadémia régi kottanyomdájában az új funkcióval ellátott tágas és világos ipari terek karakteresen magukon hordozzák a többszörösen díjazott Loffice belsőépítészeti megoldásait. A 4 szintes komplexumon belül 45 m2-től 135 m2-ig bérelhetők stúdió irodák vagy teljes szintek, számtalan tárgyalóval, terasszal és belső udvarral.

Több, mint iroda!

Az iroda berendezésétől kezdve a terek napi operatív működtetéséig sok mindenben megkönnyítjük a dolgodat, ha szolgáltatott iroda csomagunkat választod. Miért kellene neked intézned a WC papír vagy az irodaszerek megrendelését, a villanykörték cseréjét, vagy a tökéletes takarítószolgálat felderítését?

levél- és csomagkezelés

recepció, vendégfogadás

parkológarázs

takarítás és fertőtlenítés

cégbejegyzés és székhelyszolgáltatás

személyes kapcsolattartó és helpdesk

catering és bevásárlás

biztonságos wifi

tagság és kedvezmények

támogató, sokszínű közösség

gépesített konyhák

szabadtéri és közösségi találkozóhelyek

Illusztráció az épületről és a helyszínről

Az épületről

A Loffice új központja a budapesti bohém negyed centrumában, a 8. kerületi Salétrom utca 4. szám alatti egykori vöröslámpás ház helyén áll.

Az új épületben a munka-, az alkotó- és élettér hármasa egy átfogó közösségi szellemben egyesül. A minimalizált ökológiai lábnyommal működő, maximálisan energiahatékony, okos épületben kertkapcsolatos rendezvénytér, tetőteraszra kifutó coworking iroda, tartós bérletre kínált “coliving” apartmanok, szolgáltatott és standard irodák adnak itt otthont a kreatív vállalkozások, startupok és kulturális kezdeményezések nyüzsgő mindennapjainak.

Az épület homlokzata egy századfordulós építészeti hagyomány modern újraértelmezése, miszerint az építész a külső díszítőelemekkel a belső funkciókra utal. Willem Van de Ven és Esterházy Marcell grafikus- és képzőművész által megálmodott extrém épületfront nem utolsó sorban külsejében is megújítja az utca arculatát.

Állítsd össze a csapatodra szabott szolgáltatási csomagot!

Ajánlatot kérek

Ők már megtalálták az igazit

A Loffice-ban szó szerint munkastílusunkhoz alakíthattuk az irodánkat, ami a hatékony munkavégzés mellett közösségi eseményeink helyszínévé is vált.

Maklári István, Mastercard regionális tanácsadó üzletágának vezetője

Mi fél életünket a Loffice-ban töltjük. A 17 éves Artmagazin és a mindennapos szerkesztőségi munka már 9 éve működik itt, de előadásainknak és aukcióinknak is helyszíne. Szeretjük, hogy gondoskodó közeget nyújtanak, de mindig akkora távolságban egymástól, amit éppen igénylünk.

Toport Tünde és Winkler Nóra, Artmagazin alapítók

Kérjük, forgasd el az eszközöd.