Dolgozz velünk!

Légy részese egy folyamatosan fejlődő és színes kisvállalkozásnak, a nyitott és kreatív csapatunknak, ahol biztosan nem fogsz unatkozni!

"Az indulás óta minden nap egyengetjük a Loffice útját, újabb és újabb célokat tűzünk ki magunk elé. A cégvezetés és döntéshozatal mellett a napi operációt, pénzügyeket és marketinggel kapcsolatos teendőket is folyamatosan optimalizáljuk, és persze összefogjuk szeretett csapatunkat és közösségünket."

Panni és Kata

"A Loffice egyik első coworkeréből hamar az első grafikusa is lettem, így a kezdetektől alakítom a Loffice arculatát. A grafikáimmal, a belső jelrendszerrel és egyedi enteriőr részletekkel szeretek inspirálni bárkit, aki a Loffice-ban jár, vagy digitálisan lép kapcsolatba velünk."

Willem

"Öt éve dolgozom a Loffice-nál, a pénzügyek, szerződések intézésén túl HR feladatokat is ellátok, illetve a Loffice gyermekének, a Coworkid Alapítványnak is projektmenedzsere vagyok. Ez a pozícióm remekül teret ad a kreatív oldalam megmutatásának is."

Andi

"Több, mint 3 éve dolgozom a Loffice-nál, ami idő alatt sok mindenbe betekintést nyerhettem: stratégiák alkotásában veszek részt, a marketingkommunikációért felelek és felkarolom a digitalizációs folyamatokat."

Zsófi

"Számomra a Loffice egy egymást segítő és inspiráló közösséget jelent, amely különleges helyszíneken, profi és kreatív csapattal dolgozik. Munkám során erről és a Loffice-szal kapcsolatos hírekről, eseményekről adok hírt a Loffice csatornáin."

Midi

"A front office és a közösségépítés felelőseként velem találkozol először, ha kapcsolatba lépsz a Loffice-szal. Coworkerek és ügyfelek megkereséseinek fogadásával és az iroda napi teendőinek intézésével foglalkozom, emellett pedig a közösségi események szervezését, lebonyolítását segítem."

Eszter

"Két éve dolgozom a Loffice-nál, operatív és tervezési feladatokat látok el, ezzel párhuzamosan egyetemi tanulmányaimat folytatom. Az iroda rugalmasságának köszönhetően mindkét fronton helyt tudok állni és egy szuper közösség része vagyok."

Levi

Csatlakozz te is!

Küldd el jelenetkezésed

Nyitott pozíciók

Office Manager

2022 április - a jelentkezés lezárult

Talán te vagy a Loffice új hőse? Keressük azt a pozitív egyéniséget, aki nyitottságával, pezsgő személyével hozzátesz a Loffice lelkületéhez, és nem riad vissza a feladattól, hogy összefogja és szervezze az irodáink és közösségi tereink pörgős mindennapjait.

Olvass tovább a részletekért

Marketing Buddy

2022 February - a jelentkezés lezárult

Marketinget tanulsz és egy kis gyakorlatra szeretnél szert tenni? Pályakezdőként szeretnél belekóstolni a social media világába? Téged keresünk, ha techy-digitális mindset jellemez, jól írsz szöveget, és szeretnél Magyarország egyik vezető közösségi irodájának a social media és kommunikációs tevékenységébe belelátni és gyakorlati tapasztalatot szerezni.

Olvass tovább a részletekért!

Jelentkezz hozzánk

Nem látsz nyitott pozíciót, de szerinted remekül összeillenénk? Egy gyümölcsöző kapcsolat lehetőségének mindig örülünk, írj nekünk bátran!

Mit jelent a Loffice-nál dolgozni?

Közösséget

Nálunk nem csak közvetlen kollégákat kapsz, hanem a coworkerek, bérlők és barátok alkotta közösségünk is a "csomag" része.

Sokszínűséget

Az elfogadás és nyitottság nálunk alapelv, de kis csapat lévén az egy főre jutó feladatok természete is eklektikus, így az izgalom garantált.

Inspirációt

Mivel sok területen lehetőséged van kipróbálni magad, sok újat is tanulhatsz, a nálunk megforduló emberekről és rendezvényekről nem is beszélve.

Hoppá! Hamarosan új Loffice helyszín nyílik! Érdekel?

Iratkozz fel, és betekintést nyersz a kulisszák mögé.

.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.