Dolgozz velünk!

Légy részese egy folyamatosan fejlődő és színes kisvállalkozásnak, a nyitott és kreatív csapatunknak, ahol biztosan nem fogsz unatkozni!

"Az indulás óta minden nap egyengetjük a Loffice útját, újabb és újabb célokat tűzünk ki magunk elé. A cégvezetés és döntéshozatal mellett a napi operációt, pénzügyeket és marketinggel kapcsolatos teendőket is folyamatosan optimalizáljuk, és persze összefogjuk szeretett csapatunkat és közösségünket."

Panni és Kata

"A Loffice egyik első coworkeréből hamar az első grafikusa is lettem, így a kezdetektől alakítom a Loffice arculatát. A grafikáimmal, a belső jelrendszerrel és egyedi enteriőr részletekkel szeretek inspirálni bárkit, aki a Loffice-ban jár, vagy digitálisan lép kapcsolatba velünk."

Willem

"Öt éve dolgozom a Loffice-nál, a pénzügyek, szerződések intézésén túl HR feladatokat is ellátok, illetve a Loffice gyermekének, a Coworkid Alapítványnak is projektmenedzsere vagyok. Ez a pozícióm remekül teret ad a kreatív oldalam megmutatásának is."

Andi

"Több, mint 3 éve dolgozom a Loffice-nál, ami idő alatt sok mindenbe betekintést nyerhettem: stratégiák alkotásában veszek részt, a marketingkommunikációért felelek és felkarolom a digitalizációs folyamatokat."

Zsófi

"Számomra a Loffice egy egymást segítő és inspiráló közösséget jelent, amely különleges helyszíneken, profi és kreatív csapattal dolgozik. Munkám során erről és a Loffice-szal kapcsolatos hírekről, eseményekről adok hírt a Loffice csatornáin."

Midi

"A front office és a közösségépítés felelőseként velem találkozol először, ha kapcsolatba lépsz a Loffice-szal. Coworkerek és ügyfelek megkereséseinek fogadásával és az iroda napi teendőinek intézésével foglalkozom, emellett pedig a közösségi események szervezését, lebonyolítását segítem."

Eszter

Csatlakozz te is!

Küldd el jelenetkezésed

Nyitott pozíciók

Sales és/vagy marketing specialista

Kezdés mihamarabb!

Nálad jobb sales-est keresve sem találnák? Remek hír! Ha nyitott vagy a partnerségre, egy izgalmas feladat vár rád: a Loffice ingatlan portfóliójának értékesítése, azaz több mint 3000 négyzetméternyi Loffice iroda kiadása.

Kattints a részletekért!

Kreatív marketing munkatárs

Jelentkezés február 15-ig!

Ha jól írsz szöveget, elég techy vagy és szereted a pörgést, akkor most belekóstolhatsz Magyarország egyik vezető közösségi irodájának a social media és kommunikációs tevékenységébe.

Kattints a részletekért!

Jelentkezz hozzánk

Nem látsz nyitott pozíciót, de szerinted remekül összeillenénk? Egy gyümölcsöző kapcsolat lehetőségének mindig örülünk, írj nekünk bátran!

Mit jelent a Loffice-nál dolgozni?

Közösséget

Nálunk nemcsak közvetlen kollégákat kapsz. A coworkerek, bérlők és barátok alkotta közösségünk is a "csomag" része.

Sokszínűséget

Az elfogadás és nyitottság nálunk alapelv, de kis csapat lévén az egy főre jutó feladatok természete is eklektikus, így az izgalom garantált.

Inspirációt

Mivel sok területen lehetőséged van kipróbálni magad, sok újat is tanulhatsz, a nálunk megforduló emberekről és rendezvényekről nem is beszélve.

Hoppá! Hamarosan új Loffice helyszín nyílik! Érdekel?

Iratkozz fel, és betekintést nyersz a kulisszák mögé.

.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.