Szolgáltatásaink

Segítünk vállalkozásodat sikerre vinni

A Loffice-ban határokon átnyúló üzleti szolgáltatásokat, rugalmas irodai megoldásokat és kooperatív közösségi koncepciót találsz, már több, mint 10 éve. Szabadúszó, vállalkozó, startupper vagy? Szereted a társaságot, vagy van egy jó ötleted, amit megosztanál velünk? Nálunk az ajtó mindig nyitva áll.

Coworking

Csak válaszd ki, hol szeretnél ülni, és már élvezheted is a Loffice minden előnyét: a jófej közösséget, praktikus házon belüli funkciókat és rugalmas megoldásokat, amelyek alkalmazkodnak jól bevált munkaritmusodhoz.

Szolgáltatott és standard irodák

Egy iroda, aminek lelke is van? Nálunk nem bérlők, hanem közösség van, a nyitottság és az együttműködés alapvetés, a hatékony munkavégzést és stílusos életteret szolgáló funkciók pedig egy épületen belül érhetők el kiegészítve egymást.

Tárgyalók és rendezvényterek

Valósítsd meg eseményed kortárs design tereinkben. A legjobb élmény jegyében nemcsak a helyet adjuk, de választhatsz kapcsolódó szolgáltatásaink közül, és teljeskörű, profi asszisztenciát biztosítunk.

Virtuális iroda

Nincs feltétlenül szükség hatalmas infrastruktúrára egy cég mindennapi működtetéséhez. A virtuális iroda biztonságos, rugalmas, költséghatékony megoldás, és még fizikai jelenlétet sem igényel. Ám, ha mégis erre jársz, várunk szeretettel!

A Loffice-nál...

Megtapasztalhatod a sokszínűséget

Nyitott és diverz közösségünk tagjai nap mint nap motiválnak minket és életre keltik tereinket.

Élvezheted az egyszerűséget

Koncentrálj a lényegre. Mi pedig rugalmas feltételekkel és igényeidre szabott megoldásokkal segítünk ebben.

Annyit fizetsz, amennyit használsz

A használat-alapúság nemcsak pénztárcabarát, de a tér, az infrastruktúra és az erőforrások megosztása mindannyiunk ökológiai lábnyomát csökkenti.

Közösséghez tartozhatsz

Bármelyik szolgáltatásunkat is veszed igénybe, közösségünknek és mindennapjainknak automatikusan részévé válsz.

Csatlakozz közösségünkhöz

Mindezeken túl

A startupok és szabadúszók támogatása örök missziónk. Szerelem-projektjeink és kooperációink lehetőséget biztosítanak számunkra ahhoz, hogy olyan kezdeményezéseket támogassunk, melyekben igazán hiszünk, ezáltal patronálva szűkebb és tágabb közösségünket.

Loffice x Coca-Cola Magyarország #énjövőm

Kétéves partnerségünk alatt több, mint 900 kisgyermekes anyukának segíthettünk visszatalálni a munka világába. Networking események és készségfejlesztő workshopok sorozatával készítettük fel őket a karrierváltásra, álláskeresésre és a GYES alatti vállalkozásindításra.

Loffice x UniCredit Bank

Az UniCredit Bankkal közös értékek és célok mentén 4 tematikus esemény keretében kerestük azon jövőbiztos megoldásokat, melyek egy fenntarthatóbb vállalkozói kultúra életre hívását segíthetik, a környezettudatosságon keresztül a pénzügyi tudatosságig.

Loffice x European Coworking Network

Egy nemzetközi csapattal az Erasmus+ támogatói program keretében fiatalok vállalkozóvá válását tűztük ki célul. 3 év munka eredményeképp egy, a gyakorlatban is használható tudásbázist hoztunk létre, coworking konferenciát szerveztünk és egy mesterkurzus is megvalósult.

Van ötleted? Kíváncsiak vagyunk!

Kooperáljunk!

Loffice 's

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.