Szolgáltatásaink

Segítünk vállalkozásodat sikerre vinni

A Loffice-ban határokon átnyúló üzleti szolgáltatásokat, rugalmas irodai megoldásokat és kooperatív közösségi koncepciót találsz, már több, mint 10 éve. Szabadúszó, vállalkozó, startupper vagy? Szereted a társaságot, vagy van egy jó ötleted, amit megosztanál velünk? Nálunk az ajtó mindig nyitva áll.

Coworking

Csak válaszd ki, hol szeretnél ülni, és már élvezheted is a Loffice minden előnyét: a jófej közösséget, praktikus házon belüli funkciókat és rugalmas megoldásokat, amelyek alkalmazkodnak jól bevált munkaritmusodhoz.

Rendezvényhelyszínek

Valósítsd meg eseményed kortárs design tereinkben. A legjobb élmény jegyében nemcsak a helyet adjuk, de választhatsz kapcsolódó szolgáltatásaink közül, és teljeskörű, profi asszisztenciát biztosítunk.

Irodabérlés

Egy iroda, aminek lelke is van? Nálunk nem bérlők, hanem közösség van, a nyitottság és az együttműködés alapvetés, a hatékony munkavégzést és stílusos életteret szolgáló funkciók pedig egy épületen belül érhetők el kiegészítve egymást.

Hibrid munkatér

Találd meg az egyensúlyt az irodai és a távmunka között. Kombináld a munkaállomásokat zárt irodával, vedd igénybe tárgyalóinkat vagy a székhelyszolgáltatási opciót, hogy rugalmas időkerettel, a leginkább költséghatékony módon működtesd cégedet.

Virtuális iroda

Nincs feltétlenül szükség hatalmas infrastruktúrára egy cég mindennapi működtetéséhez. A virtuális iroda biztonságos, rugalmas, költséghatékony megoldás, és még fizikai jelenlétet sem igényel. Ám, ha mégis erre jársz, várunk szeretettel!

Business Jump

Több, mint 10 éves vállalkozásindítással és -fejlesztéssel, valamint letelepedéssel kapcsolatos jogi, adóügyi, pénzügyi, marketing és egyéb területen szerzett szakmai tudásunkat és nemzetközi kapcsolati hálónkat most neked is elérhetővé tesszük.

A Loffice-nál...

Megtapasztalhatod a sokszínűséget

Nyitott és diverz közösségünk tagjai nap mint nap motiválnak minket és életre keltik tereinket.

Élvezheted az egyszerűséget

Koncentrálj a lényegre. Mi pedig rugalmas feltételekkel és igényeidre szabott megoldásokkal segítünk ebben.

Annyit fizetsz, amennyit használsz

A használat-alapúság nemcsak pénztárcabarát, de a tér, az infrastruktúra és az erőforrások megosztása mindannyiunk ökológiai lábnyomát csökkenti.

Közösséghez tartozhatsz

Bármelyik szolgáltatásunkat is veszed igénybe, közösségünknek és mindennapjainknak automatikusan részévé válsz.

Csatlakozz közösségünkhöz

Mindezeken túl

A startupok és szabadúszók támogatása örök missziónk. Szerelem-projektjeink és kooperációink lehetőséget biztosítanak számunkra ahhoz, hogy olyan kezdeményezéseket támogassunk, melyekben igazán hiszünk, ezáltal patronálva szűkebb és tágabb közösségünket.

Loffice x Coca-Cola Magyarország #énjövőm

Kétéves partnerségünk alatt több, mint 900 kisgyermekes anyukának segíthettünk visszatalálni a munka világába. Networking események és készségfejlesztő workshopok sorozatával készítettük fel őket a karrierváltásra, álláskeresésre és a GYES alatti vállalkozásindításra.

Loffice x UniCredit Bank

Az UniCredit Bankkal közös értékek és célok mentén 4 tematikus esemény keretében kerestük azon jövőbiztos megoldásokat, melyek egy fenntarthatóbb vállalkozói kultúra életre hívását segíthetik, a környezettudatosságon keresztül a pénzügyi tudatosságig.

Loffice x European Coworking Network

Egy nemzetközi csapattal az Erasmus+ támogatói program keretében fiatalok vállalkozóvá válását tűztük ki célul. 3 év munka eredményeképp egy, a gyakorlatban is használható tudásbázist hoztunk létre, coworking konferenciát szerveztünk és egy mesterkurzus is megvalósult.

Van ötleted? Kíváncsiak vagyunk!

Kooperáljunk!

Loffice 's

Kérjük, forgasd el az eszközöd.