Irodák és munkaterek

A klasszikustól az újhullámosig

Egy privát iroda a cégednek, egy hibrid-rugalmas tér a csapatodnak, esetleg… nektek már fizikai térre sincs szükségetek? A változó időkkel együtt dinamikusan változó tereink, rugalmas és használatalapú - akár virtuális - megoldásaink a te cégednek is megkönnyíthetik a dolgos mindennapjait.

Klasszikus irodák

Standard vagy szolgáltatott, kicsi vagy nagy, pillants rá a több lokáción (és országban) is elérhető Loffice irodákra, melyeket rövid- vagy hosszú távra is bérelhetsz, bútorozottan vagy bútorozatlanul - teljesen a te igényeidre szabva.

Nézd meg az elérhető irodákat!

Hibrid mukaterek

Kombináld coworking munkaállomásainkat, csapatszobáinkat vagy akár virtuális iroda szolgáltatásunkat oly módon, ahogy az a te csapatodnak a leginkább megfelel.

Tervezd meg a saját hibrid teredet!

Virtuális iroda

Nincs feltétlenül szükség hatalmas infrastruktúrára egy cég mindennapi működtetéséhez. A virtuális iroda biztonságos és költséghatékony megoldás, miközben igény szerint coworking vagy tárgyalóhasználat is rendelkezésedre áll.

Válts virtuálisra!

Illusztráció az épületről és a helyszínről

Az épületről

A Loffice új központja a budapesti bohém negyed centrumában, a 8. kerületi Salétrom utca 4. szám alatti egykori vöröslámpás ház helyén áll.

Az új épületben a munka-, az alkotó- és élettér hármasa egy átfogó közösségi szellemben egyesül. A minimalizált ökológiai lábnyommal működő, maximálisan energiahatékony, okos épületben kertkapcsolatos rendezvénytér, tetőteraszra kifutó coworking iroda, tartós bérletre kínált “coliving” apartmanok, szolgáltatott és standard irodák adnak itt otthont a kreatív vállalkozások, startupok és kulturális kezdeményezések nyüzsgő mindennapjainak.

Az épület homlokzata egy századfordulós építészeti hagyomány modern újraértelmezése, miszerint az építész a külső díszítőelemekkel a belső funkciókra utal. Willem Van de Ven és Esterházy Marcell grafikus- és képzőművész által megálmodott extrém épületfront nem utolsó sorban külsejében is megújítja az utca arculatát.

Itt találsz minket

Címünk

  • Salétrom utca 4.
  • 1085 Budapest

Recepció nyitvatartás

  • Hétfő-Péntek 9.00 - 17.00
  • (LoFix bérlettel 24/7)

Közlekedés

  • 4-6 villamos
  • 4-es metró
  • 9-es busz

Valami mást keresel?

Nézd meg mit nyújthat neked a Workspace Solution szolgáltatásunk!

Kövess minket

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kérjük, forgasd el az eszközöd.