Irodák és munkaterek

A két ikonikus irodaházunkon és a design terek mögött a Loffice-nál értéket és közösséget találsz, üzemeltető csapatunk alapelve a nyitottság és az együttműködés, a hatékony munkavégzést valamint a kikapcsolódást szolgáló funkciókat pedig egy épületen belül kínáljuk.

Válassz helyszínt!

Loffice Paulay Ede utca

913 m²

A Zeneakadémia egykori kottanyomdájában az új funkcióval ellátott tágas és világos ipari terek karakteresen magukon hordozzák a többszörösen díjazott Loffice belsőépítészeti megoldásait. A zöld energiával működő felújított gyárépület összesen 6 szinten nyújt multifunkciós otthont cégednek.

Kiadó 2024 januárjától!

Loffice Salétrom utca

1989 m²

Egy igazi modern ékszerdoboz a 8. kerület eklektikájában, ami kiváló láthatóságot biztosít a cégednek vagy a márkádnak. A több építészeti díjat nyert kortárs épület minimalizált ökológiai lábnyommal üzemel, és 8 szinten biztosít különböző méretű irodákat, tárgyalókat, közösségi tereket.

Kiadó 2024 augusztusától!

Bécsi iroda érdekel?

Részletek

Miért a Loffice?

Csapatunk 14 éve szolgáltat klasszikus és flexibilis irodákat Budapest és Bécs belvárosában kisebb vállalkozásoknak és vállalatoknak egyaránt. A professzionalitás és átláthatóság mellett üzemeltetési szemléletünk emberközeli és barátságos, gyorsan reagálunk a változásokra és igényeidre.

Rád szabott terek

Bútorozatlanul vagy bútorokkal? Nagyobb volumenű belsőépítészeti átalakítások vagy egyedi megoldások? Segítünk!

Átlátható árazás

A bizalom alapja az átláthatóság, így nálunk nem kell rejtett költségekre számítanod. Árazásunk következetes és moduláris.

Profi operáció

Szolgáltatott bérleti konstrukció esetén dedikált csapatunk gondoskodik a mindennapos irodai üzemelésről a legapróbb részletekig.

Ők már megtalálták nálunk az igazit

A Loffice-ban szó szerint munkastílusunkhoz alakíthattuk az irodánkat, ami a hatékony munkavégzés mellett közösségi eseményeink helyszínévé is vált.

Maklári István, Mastercard regionális tanácsadó üzletágának vezetője

A Loffice számunkra nem csak irodát, hanem támogató közösséget biztosít, ahol lehetőségünk van kibontakoztatni a kreativitásunkat. A nyitott és rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően nincsen olyan helyzet, amire ne találnánk megoldást.

Mezei Georgina, Morselli Employer Branding társalapítója

Olyan új környezetet szerettünk volna találni, ami kombinálja a belvárosi lokációt és a zöld irodát is. Lofficenál megtaláltuk mindazt, amire vágytunk.

Kiss Péter, Country director, Lyreco

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.