Rendezvények és tárgyalók

Találkozz, ünnepelj, ereszd el!

Valósítsd meg eseményedet kortárs design tereinkben a város felett. Teraszkapcsolatos csapatszobák és high-tech élménytárgyalók várnak épületünk legfelső emeletein!

Plug in & play

Videókonferencia vagy a következő Youtube epizódod felvétele? Nemcsak teljes technikai felszerelést, de akár stábot is adunk hozzá!

Tiszta és biztonságos terek

A kulcsszéffel és online asszisztenciával akár teljesen érintésmentes lehet a rendszeresen fertőtlenített termeink bérlése.

Egészséges catering opciók

Biztosíts eseményed vendégeinek egészséges és immunerősítő cateringet helyi, termelői hálózatunktól és gondos partnereinktől.

Rendezvényterek és tárgyalók

Mini Tárgyaló

5.500 Ft / óra (+ÁFA)

Gyors megbeszélésekhez és soha véget nem érő videóhívásokhoz Mini lesz a legjobb barátod, ha tárgyalóbérlésről van szó. 4 főig kényelmes és kompakt, pazar panorámával hozza az igazi urbánus életérzést.

Midi Tárgyaló

6.500 Ft / óra (+ÁFA)

A Midi védjegye az igazi belvárosi, 8. kerületi látkép. Hatalmas eltolható teraszajtajai biztosítják a friss levegőt és fényt, míg az okos TV, vezeték nélküli prezentációs lehetőség, légkondi és flipchart igazán kényelmessé teszi a tárgyalót 4-6 főnek bármilyen megbeszélésre vagy brainstormingra.

Maxi Tárgyaló

7.500 Ft / óra (+ÁFA)

Kompakt és világos tárgyaló 8 főig, ikonikus design bútorzattal és közvetlen teraszkapcsolattal. Okos TV, vezetéknélküli prezentáció és whiteboard az alapfelszereltséghez tartozik, és a coworking tér konyhája is szabadon használható kávészünetekre.

Adj hozzá néhány extrát a nagyobb kényelemért!

Teljeskörű AV technika

Kérj ajánlatot!

Videókonferencia vagy a következő Youtube epizódod felvétele? Minden felszerelést és szoftvert biztosítunk hozzá a webkamerától kezdve a mikroporton át a felvételt rögzítő szoftverig.

Technikai stáb

Kérj ajánlatot!

Ha biztosra szeretnél menni, vagy komolyabb projektre készülsz, akár stábot is adunk hozzá. A szupercsapat hangmérnök, operatőr és technikus hármasa akár külön-külön is a rendelkezésedre áll.

Valami másra lenne szükséged?

Áruld el!

"A Loffice épületében sok különböző hangulatnak, tevékenységnek megfelelő hely van, de egy közös: jónak, hatékonynak, kreatívnak és innovatívnak engedett minket lennünk, bármelyik rendezvényünk alkalmával. És ez nagy érték!"

Heal Edina

"Imádtam a helyet. 2 napra béreltem egy tárgyalótermet, tudtam kártyával fizetni, a tárgyalóterem jól felszerelt volt, más nem is kellett."

Robert Byssz

"Forgatáson dolgoztam itt, nagyon kellemes volt a környezet, el is felejtettem hirtelen, hogy reggel 5 óra van. Igényesen van kialakítva, az enteriőr nagyon inspiratív."

Pethő Réka

Illusztráció az épületről és a helyszínről

Az épületről

A Loffice új központja a budapesti bohém negyed centrumában, a 8. kerületi Salétrom utca 4. szám alatti egykori vöröslámpás ház helyén áll.

Az új épületben a munka-, az alkotó- és élettér hármasa egy átfogó közösségi szellemben egyesül. A minimalizált ökológiai lábnyommal működő, maximálisan energiahatékony, okos épületben kertkapcsolatos rendezvénytér, tetőteraszra kifutó coworking iroda, tartós bérletre kínált “coliving” apartmanok, szolgáltatott és standard irodák adnak itt otthont a kreatív vállalkozások, startupok és kulturális kezdeményezések nyüzsgő mindennapjainak.

Az épület homlokzata egy századfordulós építészeti hagyomány modern újraértelmezése, miszerint az építész a külső díszítőelemekkel a belső funkciókra utal. Willem Van de Ven és Esterházy Marcell grafikus- és képzőművész által megálmodott extrém épületfront nem utolsó sorban külsejében is megújítja az utca arculatát.

biztonságos wifi

közel a metróhoz és a villamoshoz

házikedvenc jöhet

biciklitároló

közösségi konyha

kert és tetőterasz

zuhanyzó

catering

légkondícionált

recepció & asszisztencia

mélygarázs

akadálymentesített

Gyakran ismételt kérdések

Van lehetőségem úgy bérelni tárgyalót vagy rendezvényteret, hogy senkivel nem találkozom?

Foglalásodat a jelenlétünk nélkül is megvalósíthatod. A termet előzetesen berendezzük és felszereljük neked az igényeid szerint, majd fertőtlenítjük, te pedig a kódszámos bejáratoknak, kulcsszéfnek és videós asszisztenciának köszönhetően anélkül be tudsz jutni az épületbe és a termekbe, hogy találkoznál velünk.

Légkondicionáltak a terek?

Igen, azok! Sőt, “fresh-air system” alapú elszívó és keringető berendezéseink vannak, amik egyrészt tökéletes hőérzettel biztosítják az állandó friss levegőt, másrészt okosak is! Érzik, hogy a térben kevesebben vagy többen vannak, és azt is tudják, hogy éppen alszol-e az adott helyiségben, esetleg négyütemű fekvőtámaszokat csinálsz.

Akadálymentesítettek a helyiségek?

Épületünk kerekesszékkel és babakocsival érkezők számára akadálymentesített, bármelyik szintre feljuthatsz lifttel is, akadálymentes mosdót pedig az első emeleten találsz. Vak és gyengénlátó vendégeinket arra kérjük, forduljanak csapatunkhoz segítségért.

Van catering szolgáltatásotok?

Nincs saját gasztronómiai egységünk, de megbízható, már jól bevált catering partnerekkel dolgozunk együtt. Igényeidtől függően megkeressük számodra a legmegfelelőbb szolgáltatót, majd összekötünk vele, hogy a részleteket közvetlenül egymással tudjátok egyeztetni. Külsős cateringgel felár ellenében (terembérleti díj 20%-a) dolgozhatsz. A hatodik emeleti tárgyalókat bérlő ügyfeleink számára a bekészítések lehetősége mellett a közösségi konyhánk is rendelkezésre áll.

Milyen foglalási és lemondási feltételek vannak?

Árajánlatunk elfogadását követően a rendezvénytér bérleti díjának 50%-át kérjük előre fizetni. A rendezvényt megelőző két hétig szabadon, következmények nélkül lemondhatod a foglalásodat, az esetlegesen kifizetett előleget ez esetben visszautaljuk, vagy felhasználhatod azt egy másik foglalásod alkalmával. 14 napon belüli lemondás esetén az előleg 50%-át már nem áll módunkban visszatéríteni, 7 napon belüli lemondás esetén pedig sajnos fel kell számolnunk a teljes bérleti díjat. Bővebb információt az ÁSZF-ünkben találsz!

Hol tudok parkolni, ha egy rendezvényre érkeztem?

Mélygarázsunkban csak korlátozott számú hely áll rendelkezésre, így amennyiben mégis autóval érkeznél, parkolásra az utcán (fizető övezet!), vagy a környező parkolóházakban van lehetőséged (1084 Budapest, Rákóczi tér / BKK Mélygarázs - 3 perc sétára vagy 1084 Budapest, Bacsó Béla u. 18. / Víg Parkolóház - 6 perc sétára).

Tömegközledéssel hogyan jutok el hozzátok?

metró: 2 és 4 | villamos: 4, 6, 28, 37, 37A | troli: 83 | busz: 5, 7, 8, 8A, 9, 99, 107, 108, 112, 133, 178, 217E, 233

Hoppá! Hamarosan új Loffice helyszín nyílik! Érdekel?

Iratkozz fel, és betekintést nyersz a kulisszák mögé.

.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.