Coworking

Dolgozz, alkoss, barátkozz!

Csak válaszd ki, hol szeretnél ülni a coworking irodában, és már élvezheted is a Loffice minden előnyét: a jófej közösséget, praktikus házon belüli funkciókat és rugalmas megoldásokat, amelyek alkalmazkodnak jól bevált munkaritmusodhoz.

loffice_naprakesz_illusztracio

Naprakész

Alkalmazásunk segítségével online is intézheted ügyeidet, legyen az egy új coworking csomag vásárlása vagy rendezvényterem foglalása.

loffice_biztonsagos_tiszta_illusztracio

Biztonságos és tiszta

A ‘clean desk’ policy nemcsak egy rendezetebb tér fenntartását segíti, de a rendszeres fertőtlenítő takarítást is megkönnyíti.

loffice_kedvezmenyes_illusztracio

Kedvezményes

Az egyes tagságokhoz járó ingyenes tárgyaló-kreditjeiden túl 10% kedvezményt élvezhetsz minden további terembérleti díjunkbóll!

Válassz csomagot!

LoFix 24/7

65.000 Ft / hó (+ÁFA)

Néha kell egy biztos pont. Ha már minimum egy hónapja Loffice tag vagy, ez a csomag fix munkaállomást és 0-24 hozzáférést biztosít a coworking irodához, a közösségi terekhez és szolgáltatásokhoz.

Ajándékba adunk mellé havi 4 óra ingyenes tárgyaló-használatot, és persze jár hozzá a közösségi lét minden egyéb előnye.

LoFlex havi tagság

50.000 Ft / hó (+ÁFA)

Néha pedig kell egy kis változatosság. A havi flexi tagságunk hétköznapokon, nyitvatartási időben biztosít hozzáférést bármelyik flexi munkaállomáshoz a közösségi irodában. Ajándékba adunk mellé havi 3 óra ingyenes tárgyaló-használatot és minden közösségi funkció rendelkezésedre áll.

Nem szereted a kereteket? Egy hónap tagság után upgradelhetsz extra 10.000 Ft-ért, és nyitvatartási időn kívül, éjjel-nappal is hozzáférhetsz a coworking irodához!

LoFlex 15 napos tagság

43.000 Ft / hó (+ÁFA)

Beéred a felével is? Ezt a csomagot egy adott hónapon belül tetszőleges 15 választott napon felhasználhatod bármelyik flexi munkaállomásunkra. Havi 2 óra ingyenes tárgyaló-használatot is tartalmaz.

Nem szereted a kereteket? Egy hónap tagság után upgradelhetsz extra 7.000 Ft-ért, és nyitvatartási időn kívül, éjjel-nappal is hozzáférhetsz a coworking irodához!

LoFlex 10 napos tagság

35.000 Ft / hó (+ÁFA)

Van saját irodád, de időnként jól esne közösségben dolgozni? Ezzel a tagsággal egy adott hónapon belül felhasználandó, 10 választott napon használhatod bármelyik flexi munkaállomásunkat. Ráadásképp jár hozzá havi 1 óra ingyenes tárgyaló-használat.

Nem szereted a kereteket? Egy hónap tagság után upgradelhetsz extra 8.000 Ft-ért, és nyitvatartási időn kívül, éjjel-nappal is hozzáférhetsz a coworking irodához!

LoFlex 5 napos tagság

25.000 Ft / hó (+ÁFA)

Akár havi 5 általad választott napon is használhatod bármelyik flexi munkaállomásunkat és szolgáltatásainkat a közösségi irodában (az adott hónapon belül). Kezdő coworkereknek vagy fáradhatatlan világjáróknak ajánljuk!

Nem szereted a kereteket? Egy hónap tagság után upgradelhetsz extra 10.000 Ft-ért, és nyitvatartási időn kívül, éjjel-nappal is hozzáférhetsz a coworking irodához!

LoFlex napi

5.000 Ft / nap (+ÁFA)

Kipróbálnád milyen egy nap a Loffice-ban? Rendezvényen veszel részt nálunk, de közben elintéznél pár ügyet? Akár 1 napra is foglalhatsz munkaállomást, minden kötöttség nélkül budapesti coworking irodánkban! És ugyanezt bécsi közösségi irodánkban is megteheted.

Ha rendszeresen jársz hozzánk 1-1 napra, pay-as-you-go rendszerben is fizetheted havonta egyszer az összegyűlt napjaidat.

Team Desk

Kérj ajánlatot!

Többen vagytok? Az sem gond! Foglaljatok egy dedikált asztalt a csapatmunkához és mi kedvezménnyel honoráljuk. Ingyenes tárgyalóhasználatot és 24/7 hozzáférést is kaptok a közös munka- és a közösségi terekhez. Ha felváltva szeretnétek egy munkaállomást többen használni, annak sincs akadálya, szívesen segítünk akár a csapattagok napi beosztásában is.

LoFlex 10 órás pass

8.000 Ft / hó (+ÁFA)

Élvezd a szabadságot ezzel a rendkívül rugalmas, óra-alapú csomaggal, és látogasd a coworking irodát 10 órában, a neked tetsző, legkényelmesebb beosztásban. A csomag egy hónapon belüli felhasználásra, nyitvatartási időben bármelyik hot deskre vonatkozik.

Tipp: kíváncsi vagy, lesz-e szabad munkaállomás a coworking irodában? A Loffice-os profilodba belépve élő időben láthatod az aznapi foglalások számát.

LoFlex 20 órás pass

14.000 Ft / hó (+ÁFA)

Élvezd a szabadságot ezzel a rendkívül rugalmas, óra-alapú csomaggal, és látogasd a coworking irodát 20 órában, a neked tetsző, legkényelmesebb beosztásban. A csomag egy hónapon belüli felhasználásra, nyitvatartási időben bármelyik hot deskre vonatkozik.

Tipp: az aktuális látogatásod idősávját a foglalási naptárunkban egyszerűen és gyorsan rögzítheted.

LoFlex 30 órás pass

20.700 Ft / hó (+ÁFA)

Élvezd a szabadságot ezzel a rendkívül rugalmas, óra-alapú csomaggal, és látogasd a coworking irodát 30 órában, a neked tetsző, legkényelmesebb beosztásban. A csomag egy hónapon belüli felhasználásra, nyitvatartási időben bármelyik hot deskre vonatkozik.

Tipp: töltsd ki a szakmai profilodat a Loffice-fiókodban és állítsd publikusra, hogy az ismerkedés és kapcsolatteremtés a többi coworkerrel még egyszerűbben menjen.

LoFlex 40 órás pass

27.000 Ft / hó (+ÁFA)

Élvezd a szabadságot ezzel a rendkívül rugalmas, óra-alapú csomaggal, és látogasd a coworking irodát 40 órában, a neked tetsző, legkényelmesebb beosztásban. A csomag egy hónapon belüli felhasználásra, nyitvatartási időben bármelyik hot deskre vonatkozik.

Tipp: nem tudod, hogy a Loffice közelében melyik éttermeket érdemes kipróbálni, vagy hol lehet finom kávét inni? Kérdezd csapatunkat, és segítünk feltérképezni a környéket.

LoFlex 50 órás pass

30.000 Ft / hó (+ÁFA)

Élvezd a szabadságot ezzel a rendkívül rugalmas, óra-alapú csomaggal, és látogasd a coworking irodát 50 órában, a neked tetsző, legkényelmesebb beosztásban. A csomag egy hónapon belüli felhasználásra, nyitvatartási időben bármelyik hot deskre vonatkozik.

Tipp: a Loffice-os fiókodban könnyedén nyomon követheted, hogy hány órát használtál fel a csomagodból, és mennyi van még hátra.

Tedd kényelmesebbé az ittlétedet!

Minőségi kávé

350 Ft / kapszula

Nespresso automatáinknál praktikus "feltöltőkártya" kiváltásával juthatsz az életmentő reggeli kávédhoz.

Zárható tároló

5.000 Ft / hó (+ÁFA)

Ebben a szekrényben a laptopodat, vagy személyes cuccaidat is biztonsággal elzárhatod, és saját kulcsot is kapsz hozzá 6.000 Ft kaució ellenében.

Laptop zár

3.500 Ft / hó (+ÁFA)

A Loffice biztonságos hely, de megértjük, ha még biztosabbra szeretnél menni. Rögzítsd laptopodat vagy monitorodat bérelhető zárral, és élvezd felhőtlenül az ebédszünetet.

Higiéniai csomag

500 Ft -tól

Kifogytál a kézfertőtlenítődből? Tárgyalás előtt megtisztítanád a képernyődet? Biztos, ami biztos alapon vennél egy maszkot? Töltsd fel készleteidet a recepción kapható higiéniai termékekből.

Biztosítás

4.500 Ft / hó (+ÁFA)

Váratlan események miatt szüneteltetnéd tagságodat? Van néhány kimaradt napod a LoFlex csomagodból, amit felhasználnál a következő hónapban? Biztosítsd be magad, hogy teljes mértékben kihasználhasd a csomagod adta lehetőségeket, és rugalmasan beoszthasd erőforrásaidat.

Gurulós-fiókos tárolóelem

6.500 Ft / hó (+ÁFA)

Jó, ha kéznél van pár fontosabb mappa és irodaszer? Gurítsd be az asztalod alá a görgős-fiókos elemet, és máris lom-mentesen tarthatod a munkafelületet!

Valamit hiányolsz?

Jelezd nekünk!

"Klassz környezet, fantasztikus dizájn, jófej emberek és mindig hideg a szóda :)"

Örzsik Ödön, Feastfox

"A Loffice remek hely, ha közösségi irodát keresel. Ez az egyik első ilyen helyszín Budapesten, és igazán különleges stílusa van."

Nagy István, freelancer

"A második otthonom :)"

Maria la Portuguesa, freelancer

"Kellemes coworking iroda Budapest belvárosában. A Loffice csapata barátságos, segítőkész és igazán profi hozzáállással elkötelezett ügyfelei iránt. Remek hely dolgozni, számos programmal és lehetőséggel, így jó eséllyel mindent megtalálsz itt, amit keresel."

Bagaméry Ábel, ACI Worldwide

"Nekünk a Loffice a másik családunk. Szeretjük, hogy náluk gondoskodó közegben vagyunk, de mindig akkora távolságban egymástól, amit éppen igénylünk. Vannak közös ebédek és tartjuk a születésnapokat, meg a karácsonyt is!"

Topor Tünde, Artmagazin

"Egy hely, ahol bármikor elbújhatsz a home office elől."

Jurik Péter , Powered Now

Közösségünkről

A Loffice mindenki előtt nyitva áll.

Nálunk találkozhatsz szabadúszókkal, startupperekkel és a jogi, pénzügyi, gasztronómiai területen át egészen a művészetekig, számtalan szakágban tevékeny céggel. Nekik köszönhetjük sokszínűségünket, és a megszámlálhatatlan spontán kollaborációt a közösségünkön belül, és falainkon kívül egyaránt.

Közösségünk tagjai, bár a legkülönfélébb területről érkeznek, közös bennük, hogy hisznek a megosztás, a személyes kapcsolatok és a kooperáció globális erejében. A korszerű munka- és életterek, és a rugalmas feltételekkel használható infrastruktúra mellett egy olyan támogató légkört biztosítunk, amely napról napra lehetőséget nyújt a szakmai és emberi kapcsolatok építésére, ihletszerzésre és önfejlesztésre.

Illusztráció az épületről és a helyszínről

Az épületről

A Loffice új központja a budapesti bohém negyed centrumában, a 8. kerületi Salétrom utca 4. szám alatti egykori vöröslámpás ház helyén áll.

Az új épületben a munka-, az alkotó- és élettér hármasa egy átfogó közösségi szellemben egyesül. A minimalizált ökológiai lábnyommal működő, maximálisan energiahatékony, okos épületben kertkapcsolatos rendezvénytér, tetőteraszra kifutó coworking iroda, tartós bérletre kínált “coliving” apartmanok, szolgáltatott és standard irodák adnak itt otthont a kreatív vállalkozások, startupok és kulturális kezdeményezések nyüzsgő mindennapjainak.

Az épület homlokzata egy századfordulós építészeti hagyomány modern újraértelmezése, miszerint az építész a külső díszítőelemekkel a belső funkciókra utal. Willem Van de Ven és Esterházy Marcell grafikus- és képzőművész által megálmodott extrém épületfront nem utolsó sorban külsejében is megújítja az utca arculatát.

akadálymentesített

biztonságos wifi

közel metróhoz és villamoshoz

biciklitároló

házikedvenc jöhet

belső kert

közösségi tetőterasz

zuhanyzó

recepció

légkondícionált

szeparált tárgyalók

rendezvénytér

sok természetes fény

mélygarázs

közös konyha

házon belüli rendezvények

prémium kávé

maceramentes nyomtatás

FAQ

Milyen intervallumban használhatom a coworking teret?

Coworking irodánk minden hétköznap 9.00 - 17.00 között tart nyitva. Ha ennél tovább, esetleg hétvégéken is szeretnél bent dolgozni, akkor a 24/7-es hozzáférést biztosító upgrade csomagok egyike, vagy a LoFix csomag a neked való megoldás!

Fizethetek bankkártyával?

Nálunk fizethetsz készpénzzel, bankkártyával vagy átutalással és instant online fizetési opció is elérhető.

Hozhatom az asztali számítógépemet?

Igen! A LoFix tagsággal saját, fix asztalt kapsz, amelyen elhelyezheted állógépedet is. Flexi csomagjaink esetén viszont csak laptopot tudsz használni, és az éppen elérhető asztalok közül választhatsz.Naná! Attól függően, hogy melyik tagságot választod, mindegyikhez jár különböző mértékű ingyenes tárgyaló-használat. Ha felhasználtad az ingyenes keretedet, minden további foglalásodra 10% kedvezményt biztosítunk.

A coworking csomagommal használhatom a tárgyalókat?

Naná! Attól függően, hogy melyik tagságot választod, mindegyikhez jár különböző mértékű ingyenes tárgyaló-használat. Ha felhasználtad az ingyenes keretedet, minden további foglalásodra 10% kedvezményt biztosítunk.

Mi a helyzet a nyomtatással?

Igyekszünk a lehető legkevesebb papírt használni, ezért a coworking csomagok nem tartalmaznak ingyenes nyomtatási opciót. Ha feltétlenül ki kell nyomtatnod valamit, ezt 25 Ft/fekete-fehér és 115 Ft/színes oldal áron teheted. Első regisztrációd alkalmával kapsz egy saját kódot, így bármikor könnyedén nyomtathatsz, szkennelhetsz vagy fénymásolhatsz.

Mik az alapvető szabályok a térben?

Mosolyogj, barátkozz, tartsd tisztán az asztalodat, és kérdezz bátran. A hétvégi események, videóhívások és szülinapi koccintások számára pedig van elég közösségi vagy zárt rendezvényterünk :) További részleteket a házirendünkben találsz.

Fogadhatok a térben látogatót vagy ügyfelet?

Mindig örülünk az új arcoknak, csak arra kérünk, hogy vendégedet előzetesen regisztráld a honlapunkon. Egyrészt fő a biztonság, másrészt ittléte alatt a wifihez így tud könnyedén hozzáférni.

Milyen előnyökkel jár a Loffice lét?

Csak röviden a legfontosabbak: belvárosi lokáció + multifunkciós épületünk tereihez és felszereltségéhez való hozzáférés + 10% kedvezmény minden további Loffice terembérlet esetén (bécsi irodánkban is!) + biztonságos wifi + részvételi lehetőség / kedvezményes jegyárak házon belüli rendezvényeken + kooperáció lehetősége. És persze minden további előny, ami egy közösséghez való tartozással jár.

Sok ember egy térben? Mennyire biztonságos a közösségi munkavégzés?

Az egyterű irodáknak nemcsak az az előnye, hogy érdekes emberek egyszerre egy helyen dolgozhatnak , de az is, hogy van elegendő tér a biztonságos távolságtartáshoz. Gondoskodunk az asztalok közötti kellő távolságról, a térben tartózkodó coworkerek létszámának monitorozásáról, a higiénikus munkakörnyezetről és eszközökről. Használd kihelyezett kézfertőtlenítőinket, fizess elő heti immun-kosarunkra (friss gyümölcsök, zöldségek és vitaminok) vagy bérelj paravánt az extra védelem érdekében.

Hogyan jutok be a térbe 24/7-es csomag esetében?

Nettó 6.000 Ft kaució ellenében kapsz egy proxyt, amivel könnyedén bejutsz az épületbe, a közösségi irodába és az egyéb közösségi terekbe. Ha elveszítenéd a proxydat, kérünk, azonnal jelezd felénk, és mi újabb kaució fizetését követően pótoljuk neked.

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.