Rólunk

A történet, aminek te is a részese vagy

2009-ben Magyarországon elsőként, Ausztriában pedig az elsők között startoltunk, aktiválva a régióban a coworking mozgalmat. Mára az innovatív ötleteknek és a sokszínű közösségnek köszönhetően, helyszíneink kreatív vállalkozások, kulturális kezdeményezések nyüzsgő tereivé váltak.

11 év a sharing economy területén

494 kutya-látogató

12 elnyert díj

3696 rendezvény falaink között

A misszió

Ma a Loffice 2 országban, 3 helyszínen nyújt rugalmas feltételekkel használható infrastruktúrát, és egy olyan támogató légkört, amely napról napra lehetőséget nyújt a szakmai és emberi kapcsolatok építésére, ihletszerzésre és önfejlesztésre.

A co-sztori

A coworking ötlete 2005-ben indult az Egyesült Államokból. Egy olyan költséghatékony irodamegoldást szeretett volna biztosítani szabadúszók és neonomádok számára, ahol a rendelkezésre álló infrastruktúra másokkal megosztva használható. Ma a helyfüggetlen munkavégzés már nem csak a vállalkozók körében kedvelt, és az egyéb megosztáson alapuló szolgáltatások is mindennapjaink szerves részévé váltak.

Kotta és dallam

Klementz Kata és Panni egy testvérpár, akik habár nagyon különböznek, mégis remekül kiegészítik egymást. “Panni a kotta, Kata a dallam, és együtt tudnak a legjobban muzsikálni” - jellemezte őket egyik barátjuk. Mióta erre ők is rájöttek, közösen építik vállalkozásukat és két különböző szakmájuk helyett egy közös hivatást választottak.

Coworking a régióban

A megosztáson alapuló gazdaságban látva a jövőt, Kata és Panni Budapesten az elsők, Bécsben pedig az elsők között voltak, akik a közösségi irodamodell kultúráját megismertették a régióval. 2009-ben megnyitották első coworking irodájukat, amelyre ekkor még magyar kifejezés sem létezett. A világ coworking irodáinak száma a Loffice sikerével párhuzamosan azóta is rohamosan növekvő tendenciát mutat.

Miért a Loffice-t válaszd?

Mert hiszünk a közösség erejében

Mert a megosztás annyit jelent, mint törődés

Mert az alkotás öröme hajt minket nap mint nap

Mert kiállunk a nemek egyenlősége mellett

Mert fontos számunkra a környezeti és szociális felelősségvállalás

Mert a sokszínűség elfogadást és lehetőségeket szül

Mert célunk a munka és magánélet összehangolása

Mert támogatjuk a vállalkozói kultúrát

"A Loffice összeköt és felpörget. Nemcsak a munkában, hanem abban is, ahogy kiáll fontos értékek, ügyek mellett, és ebben is közösséget teremt. Köszönjük, hogy a részesei lehetünk!"

Miklós Melinda, ügyvezető, Nyitottak vagyunk

"Évek óta partnerek vagyunk a Loffice Budapest csapatával - elsőként csatlakoztak a Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezésünkhöz, és ma már Jópéldáink is. Azonos értékek mentén működünk és gondolkodunk, jó ilyen csapattal együtt tenni egy versenyképesebb üzleti környezetért."

Pistyur Veronika, ügyvezető, Bridge Budapest

"Ami egy coworking irodánál a legfontosabb tényező, az a jó kapcsolatrendszer, az erős networking, az innovatív környezet, a központi elhelyezkedés és az összetartó közösség. A Loffice-nál ezek mindegyike megtalálható."

Németh Tamás, Co-Founder and Chief Business Evangelist, Iseeq

"Az alapítók keze nyoma és ízlése lépten-nyomon érződik, a hely természetes eleganciával lép át minden határt, majdnem otthon, de nem az, majdnem kávezó, de nem az, majdnem tárgyaló, de nem az, majdnem open space, de nem az. Nagyon egyedi."

Liptay Gabriella, Marketing és Kommunikációs Igazgató, KPMG Hungária Kft.

Helyszíneinkről

Első irodáinkat ipari épületekben alakítottuk ki, új funkciót adva azoknak. Ikonikus első bázisunk a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, design díjas loft irodánk egy régi műanyagfeldolgozó üzemben, bécsi központunk pedig egy ex-cipőgyár falai között kelt életre. A Loffice mozaikszó, tereink védjeggyé vált loft stílusának és az általunk kínált fő, irodai szolgáltatásnak a kombinációja révén született.

Loffice Paulay

Paulay Ede utca 55.

1061 Budapest

Útvonalat tervezek

Loffice Salétrom

Salétrom utca 4.

1085 Budapest

Útvonalat tervezek

Loffice Vienna

Schottenfeldgasse 85

1070 Wien

Útvonalat tervezek

Projektek, amikre büszkék vagyunk

Mindenkinek van valami hobbija. A miénk a művészet, a design, a gasztronómia és az üzleti és életmódbeli fejlődés. Élményeket adunk és eseményeket szervezünk ezen témákban. Egy kis ízelítő az elmúlt évek több, mint 40 kezdeményezéséből.

Vienna WOW

Határon átnyúló mentor-napunkon, a bécsi Loffice csapatával közösen, hazai startupok és vállalkozások ausztriai terjeszkedéséhez adtunk támpontot és tippeket. Az üzleti “rapidrandik” jogi, adóügyi és befektetési területek szakértőivel már sok cégtulajdonosnak segítettek a határon túli terjeszkedésben.

Bring the Art Home

A 4 éven át megrendezett, átfogó művészeti mentor-programunk tehetséges, fiatal képzőművészek piacra lépését segítette. Alkotásaikat események sorozatán keresztül olyan helyszíneken mutattuk be, ahol az alkotók egy új célközönség előtt debütálhattak, a kiállított művekkel pedig egy inspiráló munkakörnyezet létrehozását és a kulturális értékközvetítést célozták.

Urban Jungle

2018-ban egy városi gasztro- és életmód dzsungelbe kalauzoltunk 1500 személyesen és 20.000 online résztvevőt közel 20 programmal és 100 előadóval. A Startup Safari kiemelt programjaként a technológiai fejlődés és a folyamatosan gyorsuló életünk életmódra, gasztronómiára és utazásra gyakorolt hatásait vizsgáltuk.

Még több projekt

Ők is megírták

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.