Coworkid

Család és munka összhangja

A Loffice csapatával elkötelezettek vagyunk abban, hogy összhangba hozzuk a szülők karrier-céljait és a munkáltatók igényeit. Hiszünk a munka és a magánélet elérhető és jól működő összhangjában, és hogy ez mindenkinek hasznára válhat:

Szülőknek

Újra munkaerőpiaci formába hozunk kisgyermekek és család mellett is.

Vállalatoknak

Alakítsd ki velünk családbarát munkamodelledet, legyél akár kezdő vagy haladó a témában.

Mindenkinek

A családbarát szemlélettel rendelkező és kisgyerekes szülőket alkalmazó munkahelyek egy élhetőbb világ megteremtését segítik.

Szülőknek

Szeretnél visszatérni a munkaerőpiacra?

Szerezd vissza magabiztosságodat a munka világában és használd ki a szülőség adta új kompetenciáidat. Álláskeresési, toborzási és munkával kapcsolatos workshopjainkon hasznos gyakorlati készségekre és új kapcsolatokra tehetsz szert.

Készen állsz a vállalkozói létre?

A Loffice-nál több, mint 10 éve támogatjuk a szabadúszókat és vállalkozókat, és hisszük, hogy a kisgyermekes szülők is lehetnek sikeres cégvezetők. Vállalkozásalapításra felkészítő workshopjainkon te is elsajátíthatod a szükséges alapokat, legyen szó pénzügyi, jogi, marketing, önismereti, vagy üzletvezetési ismeretekről.

"Egy közösségi modell, ami segít összhangba hozni a családos munkavállalók és a munkaadók ritmusát."

Szablár Andi, projektmenedzser

Ne maradj le a következő eseményről, kövess minket!

Coworkid a Facebookon

Vállalatoknak

Gazdaságos és rugalmas munkamodell

Ha vannak részmunkaidős vagy nagyobb rugalmasságot igénylő dolgozóid, használd ki vállalatokra szabott coworking csomagjainkat és fizess csak annyi infrastruktúráért és irodatérért, amennyit valóban használsz. A távmunkában dolgozó kisgyermekes szülők is szívesen töltik munkaidejük egy részét közösségben, neked pedig nem kell attól tartanod, hogy a céged fennállását veszélyeztető kiadást generálsz.

Út a családbarát munkakörnyezet felé

Nem kell, hogy egyből vállalati bölcsődét alapíts, apró figyelmességekkel és kompromisszumokkal is kialakíthatod a családbarát hozzáállásodat, így vonzó munkahellyé válhatsz sokak szemében. Rendezvényeink, szakmai programjaink és kampányaink érdekes tartalommal szolgálnak munkavállalóidnak, miközben segítenek családbarát céggé válnod.

Meríts ihletet koncepcióinkból!

Munkavállalói megtartóprogramok

Nemcsak rugalmasabb munkafeltételekkel tudjuk segíteni a kisgyermekes munkavállalókat megváltozott élethelyzetükben, de készségeik fejlesztésével is tudjuk motiválni őket és növelni elégedettségüket. Egy céges nőnap vagy gyereknapi rendezvény keretein belül a Coworkiddel olyan tanácsokat és támogatást biztosíthatsz kisgyermekes munkavállalóidnak - például időmenedzsment vagy kommunikáció témájában, - amelyek segítségével könnyebben összeegyeztethetik a gyermeknevelést a munkájukkal.

Marketing és social media kampányok

Szeretnéd márkád családbarát és egyenjogúsággal kapcsolatos értékrendjét a nagyközönséggel is megosztani? Erre remek megoldás lehet egy online marketing kampány - legyen az egy reklámfilm vagy storytelling a social média csatornáidon, mi az elejétől a végéig segítünk ennek kivitelezésében. Inspirálódj a Coca-Cola Magyarországgal közösen készített nőnapi kampányfilmünkkel!

Alternatív toborzási események

A GYES/GYED után a munka világába visszatérni vágyó kisgyermekes szülők megoldást jelenthetnek céged munkaerőhiányára. Átképzési alkalmak és szakmai képzések biztosításával, megfelelő karrier és HR tanácsadással könnyen megtalálhatod a vállalatod számára leginkább megfelelő munkavállalót, míg a kisgyermekes szülők cégednél tapasztalhatják meg azt a támogató környezetet, amivel újra bekapcsolódhatnak a munkaerőpiac vérkeringésébe. Nézd meg, milyen volt a legutóbbi pályaorientációs napunk!

Ezeket már megvalósítottuk

Coworkid x Coca-Cola Magyarország

7 rendezvénybe és kampányba több, mint 900 kisgyermekes édesanyát sikerült bevonnunk a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjával közös együttműködésünk keretében. Karrierváltást, önfejlesztést és vállalkozóvá válást fókuszba helyező tréningek, workshopok és networking eseményeken keresztül céloztuk meg a GYES/GYED utáni munkaerőpiacra való visszatérést.

Coworkid x Startup Safari

Az életmód és család témákat behozva a nemzetközi startup program látókörébe, jó példákat és inspirációt keresve kértünk fel közszereplőket, hogy vállalkozásuk és magánéletük párhuzamáról meséljenek. Több, mint 200 résztvevőnek engedett betekintést intim mindennapjaiba egy többszörös világbajnok és életmód-coach, egy énekesnő, egy stílustanácsadó és egy top vállalkozás vezetője.

Coworkid x Unicef

A Gyermekek Jogainak Világnapja alkalmából (november 20.) az UNICEF világszervezet magyarországi bizottságával közösen egy social media kampányt indítottunk. Ennek keretein belül nemcsak önmagunkat és közösségünket, de online felületeinket is kékbe öltöztettük, ezzel hívva fel a figyelmet az UNICEF Gyermekhang kampányára.

"A Coworkid csapa nemcsak kreatív, profi és rugalmas, de ismerik a legújabb trendeket és otthonosan mozognak a kismamákat és fiatal nőket érintő kérdéskörökben. Mindig izgatottan várjuk, milyen ötletekkel rukkolnak elő, mert nem félnek feltenni a nehéz kérdéseket, de útmutatással is szolgálnak a résztvevőknek."

Nyilas Orsolya, Coca-Cola HBC Magyarország külső kommunikációért felelős vezető

"A Coworkidet egy hiánypótló, előremutató kezdeményezésnek tartom. Barátságos, mégis professzionális módon kapcsolja össze a lehetőségeket kereső kisgyermekes szülőket és a felelősségteljesen gondolkodó üzleti szférát."

Barta Nikolett, Womenspiration társalapító & Edisonplatform operatív vezetője

Találjuk meg közösen a te utadat!

Üzenj nekünk
Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.