Kortárs álomiroda csapatodnak

Béreld ki csapatoddal a pesti belváros egyik legszebb és legkedveltebb loftját! A Zeneakadémia egykori kottanyomdája a Loffice égisze alatt több, mint egy évtizede nyújt otthont szabadúszóknak, kreatív vállalkozásoknak, feltörekvő startupoknak és multinacionális cégek sokszínű csapatainak.

1142 m²

összes kiadó irodaterület az épületben

15,5 EUR / m²

kezdő nettó bérleti díj

3 év

minimum szerződéskötési idő

Minimalista loft fenntartható üzemeléssel és indusztriális életérzéssel

Az eredeti állapotában helyreállított, megújuló energiaforrásokkal működő gyárépület penthouse szintjéről a Bazilika sziluettjében gyönyörködhetünk, tágas földszinti terasza pedig a Konzervatórium belső udvarára fut ki. A korszerű irodaterek mellett csapatszobák és tárgyalók sokasága, gépesített konyhák, zuhanyzók és napfényes közös terek teszik ezt a helyet sokkal többé, mint egy szimpla iroda.

zéró károsanyag-kibocsátás

geoáram

intelligens épületüzemeltetés / bérlői mobilapp

zuhanyzó több szinten

őrzött kerékpártároló

teraszok

szintenként külön teakonyha

workshop szobák és telefonfülkék

remote concierge szolgáltatás

Nézd meg a ház alaprajzát!

Elérhető irodák

Összesen 7 szinten, 1142 m²-en bérelhetők igény szerint bútorozatlan vagy bútorozott kisebb és nagyobb egységek, teljes szintek, vagy akár az egész ház, szolgáltatott vagy standard bérleti konstrukcióban.

-1. szint

184 m²

Ez a felnőtt játszótér 5 különnyíló csapatszobának és egy békés dühöngőnek is helyet ad. Egylégterű irodáink egyikével együtt ajánljuk kombinálni, így ez a szint lehet az elvonulós, koncentrálós munka és a kikapcsolódás helyszíne.

15,5 EUR + áfa / m²-től

Félemelet

37 m²

A bennfenteseknek csak "Bobo" névre keresztelt irodában egy recycling bádogfigura őrzi a jó hangulatú munkát. 4-6 főnek kényelmes, teakonyhával és külön mosdóval ellátott szerethető, kompakt kisiroda.

17,5 EUR + áfa / m²-től

Földszint

145 m²

Ez a napfényes, tágas irodatér privát tárgyalójával és teakonyhájával az épület egyik fénypontja. A csoda mégis a Konzervatórium belső kertjére nyíló teraszon történik, így egész napos koncertélményben lehet részünk.

18,5 EUR + áfa / m²-től

1. emelet

138 m²

Ipari design, áradó fény jellemzi ezt a teret, hogy tetszés szerinti elrendezésben inspiráló és hatékony legyen a közös munka. Tárgyalók, teakonyha és saját mosdók is megtalálhatók ebben az indusztriális milőben.

17,5 EUR + áfa / m²-től

2. emelet

138 m²

A new york-i loftok hangulatát idézi, hogy a lift egyből az irodatérbe nyílik. Kedvenc telefonfülkénk is itt kapott helyet, továbbá tárgyaló, teakonyha és mosdók gondoskodnak a kényelemről.

17,5 EUR + áfa / m²-től

3. emelet

139 m²

Az üvegtégla klasszikusan az ipari terek kedvelt tartozéka, amely rengeteg fénnyel dobja fel mindennapjainkat. Ezen a szinten két tárgyaló/vezetői szoba, konyha és mosdók kerültek kialakításra.

17,5 EUR + áfa / m²-től

4. emelet

132 m²

A város fölé magasodó penthouse irodatér mindenki abszolút kedvence. Két napfényes terasza és tágas, étkezős konyhája gondoskodik a kozmopolita hangulatról. Üvegfallal határolt tárgyalóiból/vezetői szobáiból tarthatod szemmel a városi forgatagot.

19 EUR + áfa / m²-től

Az egész ház érdekel!

Ajánlatot kérek

Tökéletes oázis a belváros szívében

Nyüzsgő mindennapok, kávézók, éttermek és bárok sokasága, lüktető kultúra az Oktogon, Liszt Ferenc tér és Andrássy út ölelésében.


Paulay Ede u. 55.
1061 Budapest

Kiváló tömegközlekedés: 4/6 villamos, M1 metró, 105 és 178 busz, 70 és 78 troli

Kérj időpontot személyes vagy videóhívásos körbevezetésre!

Írj nekünk!
Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.