Szolgáltatott és standard irodák

Otthon a csapatodnak

Egy iroda, aminek lelke is van? Nálunk nem bérlők, hanem közösség van, a nyitottság és az együttműködés alapvetés, a hatékony munkavégzést és stílusos életteret szolgáló funkciók pedig egy épületen belül alkotnak egy kerek egészet.

Válassz irodát!

*

Szolgáltatott irodára kérj egyedi ajánlatot az űrlapon a Szolgáltatott irodatípus kiválasztásával

Válogasd össze és jelezd az ajánlatkérő űrlap 'egyéb' mezőjében a számodra ideális szolgáltatási csomagot!

bútorzat

karbantartás

internet és hálózatkezelés

IT támogatás

IT karbantartás

takarítás

szaniter-termékek és töltésük

nyomtatólicensz

nyomtatótermékek

konyhai gépesítés

konyhai felszerlés

catering

munka- és tűzvédelmi képzések

recepció

irodaszerek és töltésük

székhelyszolgáltatás

postai szolgáltatások

bármi, amit hiányolsz :)

Loffice Paulay 37 - 1142 m2

A Zeneakadémia egykori kottanyomdájában az új funkcióval ellátott tágas és világos ipari terek karakteresen magukon hordozzák a többszörösen díjazott Loffice belsőépítészeti megoldásait. A felújított gyárépületben összesen 7 szinten, 1142 m²-en bérelhetők standard és szolgáltatott irodák, bútorozatlan vagy bútorozott felszereltségű kisebb és nagyobb egységek, teljes szintek, vagy akár az egész ház.

elérhető: 2024 augusztusától

Maxi Stúdió 78 + 20 m2

1.485 EUR / hó + ÁFA díjtól

Ez a csendes és világos, 2 szobával rendelkező privát kisiroda tágas teraszával a belső, zöld udvarra néz. A saját teakonyhán, fürdőn és mosdón kívül tartozik hozzá egy, közvetlenül a kiadó iroda mellett található, a másik 2 iroda bérlőivel közös, zárható tárolóhelyiség is a biciklik, dossziék vagy tetszőleges, egyéb kacatok számára.

terasz: 20 nm | bérleti díj: 15 EUR / nm / hó | közös területi szorzó: 7,2% | üzemeltetési díj: 4,8 EUR / nm / hó.

elérhető: 2024 augusztusától

Midi Stúdió 65 + 16 m2

1.245 EUR / hó + ÁFA díjtól

Ebben a 2 térből álló, utcafronti irodában, premier plánban élvezheted az épület izgalmas homlokzati elemeinek extrém játékát. A saját teakonyhán, fürdőn és mosdón kívül tartozik hozzá egy, közvetlenül a kiadó iroda mellett található, a szint többi bérlőivel közös, zárható tárolóhelyiség is a rollerek, akták vagy a kertibútor számára.

terasz: 16 nm | bérleti díj: 15 EUR / nm / hó | közös területi szorzó: 7,2% | üzemeltetési díj: 4,8 EUR / nm / hó

elérhető: 2024 augusztusától

Mini 25 m2

512 EUR / hó + ÁFA díjtól

Kicsi, mégis nagyszerű. Mini-konyha, mosdó és zuhanyzó, kilátás a körútra, és még egy kihúzható kanapé is elfér benne, ha hosszúra nyúlnának napjaid. Ez a kis iroda igazi meghitt terep egyéni alkotáshoz vagy kisebb csapatmunkához.

bérleti díj: 16 EUR / nm / hó | közös területi szorzó: 7,2 % | üzemeltetési díj: 4,8 EUR / nm / hó

elérhető: 2024 augusztusától

Loft / teljes szint 264 m2

5.802 EUR / hó (+ÁFA) díjtól

Tágas és fényes, ez a letisztult földszinti, loft hangulatú, nyitott légterű iroda tökéletes terep akár 20 fős vagy még nagyobb csapatoknak is. Van egy különnyíló, felszerelt teakonyhája, hatalmas, eltolható ablakai pedig egy közös belső udvar felé növelik az életteret. Modern és belvárosi, legyen szó irodáról, showroomról, tanteremről, vagy bármiről, amit beleálmodsz.

bérleti díj: 20,5 EUR / nm / hó | közös területi szorzó: 7,2% | üzemeltetési díj: 4,8 EUR / nm / hó

elérhető: 2024 augusztusától

Teljes szint 168 + 36 m2

3.550 EUR / hó + ÁFA díjtól

Nőj nálunk nagyra! Egy, vagy akár több szint kombinálásával is megtalálhatjuk csapatod számára az ideális méretet és elrendezést. Egy közös folyosóról 25, 65 és 78 m2-es irodahelyiségek nyílnak, melyekhez tároló is tartozik. Ez az emelet mindent visz: benapozott teraszok, békés belső udvar vagy nyüzsgő belváros, kisebb tárgyalók az elvonuláshoz, vagy nagyobb terek a csapatmunkához. Egy saját kis belvárosi oázis ez, de örömmel látunk a coworking térben vagy a közös tetőteraszon is egy kis networkingre!

terasz: 37 nm | bérleti díj: 15,5 EUR / nm / hó | közös területi szorzó: 7,2 % | üzemeltetési díj: 4,8 EUR / nm / hó.

elérhető: 2024 augusztusától

Penthouse 127 + 90 m2

2.944 EUR / hó + ÁFA díjtól

Az épület legfelső, hatodik emeleti penthouse tere mindenki abszolút kedvence, nem is csoda. 3 külön nyíló, tágas helyiséggel, 2 fürdővel és egy világos, open-plan konyha- és élettérrel összesen 127 m2 áll rendelkezésedre élni, dolgozni, alkotni. A nappaliból egy exkluzív 70 m2-es budai panorámás tetőterasz és egy 20 m2-es belső kertre néző loggia is nyílik. Irodaként vagy “menedzser-lak” céljára egyaránt tökéletes.

terasz: 90 nm | bérleti díj: 16 EUR / nm / hó | közös területi szorzó: 7,2% | üzemeltetési díj: 4,8 EUR / nm / hó

elérhető: 2024 augusztusától

Loffice Rákóczi 250 m2

Az egykori műanyagfeldolgozó üzemből átalakított két szintes, belső kerttel rendelkező, design díjas loft irodánk 2013 óta a startupok és kreatív cégek kedvence. A tágas tereket, ipari megoldásokat egy hídon át megközelíthető élmény-tárgyaló gazdagítja, egy lépésre a szomszédban pedig új bázisunk közösségi terei is rendelkezésre állnak.

Több, mint iroda!

Az iroda berendezésétől kezdve a terek napi operatív működtetéséig sok mindenben megkönnyítjük a dolgodat, ha szolgáltatott iroda csomagunkat választod. Miért kellene neked intézned a szaniter termékek vagy az irodaszerek megrendelését, a villanykörték cseréjét, vagy a tökéletes takarítószolgálat felderítését?

levél- és csomagkezelés

recepció, vendégfogadás

parkológarázs

takarítás és fertőtlenítés

cégbejegyzés és székhelyszolgáltatás

személyes kapcsolattartó és helpdesk

catering és bevásárlás

biztonságos wifi

tagság és kedvezmények

támogató, sokszínű közösség

gépesített konyhák

szabadtéri és közösségi találkozóhelyek

Kérj ajánlatot!

Ők már megtalálták az igazit

A Loffice-ban szó szerint munkastílusunkhoz alakíthattuk az irodánkat, ami a hatékony munkavégzés mellett közösségi eseményeink helyszínévé is vált.

Maklári István, Mastercard regionális tanácsadó üzletágának vezetője

Mi fél életünket a Loffice-ban töltjük. A 17 éves Artmagazin és a mindennapos szerkesztőségi munka már 9 éve működik itt, de előadásainknak és aukcióinknak is helyszíne. Szeretjük, hogy gondoskodó közeget nyújtanak, de mindig akkora távolságban egymástól, amit éppen igénylünk.

Toport Tünde és Winkler Nóra, Artmagazin alapítók

A Loffice számunkra nem csak irodát, hanem támogató közösséget biztosít, ahol lehetőségünk van kibontakoztatni a kreativitásunkat. A nyitott és rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően nincsen olyan helyzet, amire ne találnánk megoldást.

Mezei Georgina, Morselli Employer Branding társalapítója

Olyan új környezetet szerettünk volna találni, ami kombinálja a belvárosi lokációt és a zöld irodát is. Lofficenál megtaláltuk mindazt, amire vágytunk.

Kiss Péter, Country director, Lyreco

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.