Költözz be hozzánk!

Több, mint albérlet

Tapasztalj meg többet egy egyszerű albérletnél egy közös értékeken alapuló (lakó)közösségben. A Loffice-ban egy épületen belül találsz lakó-, és munkatereket, melyek a találkozás és mindennapok újfajta élményét nyújtják. Miben nyújt többet egy átlagos, kiadó apartman?

Multifunkcionális

Munka-, élet- és alkotótér mind egy épületben! Fedezd fel, mi mindenre van lehetőséged a Loffice-ban!

Közösségi

Nálunk nem “csak” egy albérlő leszel, hanem a közösségünk és pezsgő szomszédságunk tagja, ahol zajlik az élet.

Fenntartható

Megosztani annyi, mint törődni - a Földünkkel is! A coliving út és egyben kaland egy fenntarthatóbb városi lét irányába.

Válassz apartmant!

2 szobás apartman | 81 m2

900 EUR / hó

A csodás családi. Ez az utcafronti és szuper világos luxus apartman, nagy teraszos lakás nappali-konyha egybenyitott élettérel és 2 külön nyíló szobával rendelkezik. Kialakíthatsz akár dolgozószobát, akár gyerekszobát, vagy lakótársat is fogadhatsz. Külön mellékhelyiség, káddal felszerelt fürdő, valamint komplett gépesített kényelem és teljes bútorozottság vár. Akár párban vagy családdal!

A fix rezsi 360 EUR / hó, ami a korlátlan víz, hűtés-fűtés, internet és közös költségeken túl egy havi LoFlex coworking csomagot is tartalmaz.

1 szobás apartman | 98 m2

1.100 EUR / hó

A békésen fényes. Kifejezetten csendes luxus lakás, ami, hatalmas teraszával a belső, zöld kertre néz, open-plan nappali-konyha élettérrel és 1 külön nyíló szobával rendelkezik. A külön mellékhelyiség, a kádas fürdőszoba, a lényegi háztartási gépek és a teljes bútorozottság könnyed kényelmet biztosítanak szingliknek és pároknak egyaránt.

A fix rezsi 434 EUR / hó, ami a korlátlan víz, hűtés-fűtés, internet és közös költségeken túl egy havi LoFlex coworking csomagot is tartalmaz.

Penthouse | 217 m2

2.500 EUR / hó

Az izgalmas és vagány. Az épület hatodik emeleti penthouse tere mindenki abszolút kedvence, nem is csoda. Az exkluzív, budai panorámás luxus apartmanban 3 külön nyíló, tágas szoba, 2 fürdő és egy világos, open-plan konyha- és élettér kapott helyet. A nappaliból egy hatalmas, budai hegyekre néző tetőterasz és egy kisebb, belső kertre tekintő loggia is nyílik.

A fix rezsi 848 EUR / hó, ami a korlátlan víz, hűtés-fűtés, internet és közös költségeken túl egy havi LoFlex coworking csomagot is tartalmaz.

Tedd kényelmesebbé ittlétedet!

Kombináld különféle szolgáltatásainkat, válogass kedvedre, ahogy neked a legkényelmesebb, legyen szó takarításról, mosásról, kutyasétáltatásról vagy bevásárlásról. Mi megoldjuk helyetted! És ne feledd, ha koncentráltan szeretnél dolgozni, nézz be a coworking terünkbe vagy csatlakozz hozzánk egy közösségi ebédre.

takarítás és fertőtlenítés

bevásárlás

ruhatisztítás

karbantartás

költöztetés

rendezvénytér-használat

szaniter termékek feltöltése

coworking

orvosi hotline

Valami másra lenne szükséged?

Írj nekünk!

Fedezd fel az épületet!

A Loffice-ban a munka-, az alkotó- és élettér hármasa egy átfogó közösségi szellemben egyesül. Dolgozz a coworking térben, vonulj el a tárgyalók egyikébe, vagy ismerkedj rendezvényeinken, a közös tetőteraszon vagy a közösségi konyhában.

Egy hely, ahol zajlik az élet

Ismerkedj új emberekkel nap mint nap!

Többfunkciós épületünknek hála a pénzügyi területtől a gasztronómián át a művészetekig, sok szabadúszó, startupper és inspiráló csapat varázsol pezsgő hétköznapokat falaink közé. Közösségünk tagjai, bár a legkülönfélébb területről érkeznek, közös bennük, hogy hisznek a megosztás, a személyes kapcsolatok és a kooperáció globális erejében.

A korszerű munka- és életterek, és a rugalmas feltételekkel használható infrastruktúra mellett egy olyan támogató légkört biztosítunk, amely napról napra lehetőséget nyújt a szakmai és emberi kapcsolatok építésére, ihletszerzésre és önfejlesztésre.

Találj nálunk még ennél is többet!

További lehetőségek

Fedezd fel a környéket!

A Loffice központja, a 8. kerületi bohém negyed, azaz a józsefvárosi Csarnoknegyed centrumában, a Salétrom utcában található. Tökéletesen belváros, mégis csöndes és élhető.

„Józsefváros olyan Budapestnek, mint New Yorknak a Harlem”

A 20. század elejéig a környék grandiózus kávéházaknak és emblematikus éttermeknek adott otthont, igencsak vonzóvá téve azt írók, költők, cigányzenészek és egyéb bohém alkotók körében.

A kávéház-éra leáldozása után a szocializmus idején vidékről betelepülő gyári munkások kezdték el átrajzolni a kerület arculatát, majd a rendszerváltás környékén bezáró gyárak miatt súlyosbodó munkanélküliség alakította ki a nyolcadik kerületet sokáig meghatározó sztereotípiákat.

Ma új fénykorát élve számos kávézó, bár, étterem, butik és galéria formálja Józsefvárost egy élhető és szerethető kerületté, amit egyre több fiatal és család hív otthonának. A régi épületek kopottas romantikáját átszövik a folyamatos felújtások, újonnan épülő apartmanházak és itt induló üzleti vállalkozások.

Loffice
Salétrom u. 4.
1085 Budapest

Ugorj be egy kávéra, vagy csak szusszani egyet két intéznivaló között!

Kérjük, forgasd el az eszközöd.