Business Jump

Ugorj szintet vállalkozásoddal!

Van egy ötleted, projekted vagy vállalkozásod, amivel szintet ugranál, vagy nemzetközi piacra törnél? Több, mint 10 éves vállalkozásindítással és -fejlesztéssel kapcsolatos jogi, adóügyi, pénzügyi és egyéb területeken szerzett szakmai tudásunkat és nemzetközi kapcsolati hálónkat most neked is elérhetővé tesszük.

Szeretnél egy vállalkozást indítani Bécsben...

de nem ismered a várost vagy nem beszéled a nyelvet?

Van egy vállalkozási vagy projekt ötleted...

de elakadtál a megvalósításban vagy komolyabb fokozatra kapcsolnád?

Egy jól működő céged vagy márkád van....

de szeretnél szakmailag szintet ugrani vagy folyamatokat fejleszteni?

Segítünk a lehető legtöbbet kihozni vállalkozásodból!

Áruld el, mire van szükséged

Válassz csomagot!

Expat Hero

kérj árajánlatot!

Üzletet és egyben új életet kezdenél Ausztriában? Jövőbeli expatként biztos ezer kérdésed van, hogy hol kezdj neki. Jól jöhet egy beható helyismeret, és szükséged lehet egy megbízható ügyvédre és asszisztenciára az apró-cseprő ügyek és papírmunkák elintézéséhez. Ne vessz el a bürokrácia útvesztőiben, kérd segítségünket a szükséges dokumentumok beszerzésében és a hivatali ügyek intézésében!

letelepedési/munkavállalói engedély, adószám, lakcímkártya, egészségbiztosítás, okmányok honosítása

Business Hero

kérj ajánlatot!

Bizonytalan vagy, hogyan is vágj bele egy új piacon? Kíváncsi vagy, melyik a legelőnyösebb budapesti vagy bécsi kerület vállalkozásod beindításához? Szeretnél jobban rálátni a versenytársaidra? Nem tudod, milyen jogszabályok vonatkoznak tervezett tevékenységeidre? Mi elvégezzük számodra a kutatómunkát, hogy végül a legjobb döntést hozhasd meg.

piackutatás, piac- és versenytárselemzés, jogi tanácsadás

Virtuális irodai szolgáltatások

kérj ajánlatot!

Ne vessz el a papírmunkában! Legyen szó cégbejegyzésről, cégforma váltásról, egyéni vállalkozói tevékenység bejelentéséről, ügyvédünk végigvisz a cégbírósági és egyéb bejelentési folyamatokon. Székhelyedet a Loffice-hoz bejegyeztetve jól csengő budapesti és/vagy bécsi belvárosi levelezési címet is magadénak tudhatsz. Virtuális irodai szolgáltatásunk nemcsak céged professzionális ügyviteléhez járul hozzá, de a mindennapjaidat is megkönnyíti.

cégalapítás, cégbejegyzés vagy -áthelyezés, egyéni vállalkozói tevékenység bejelentése, székhely bejegyzése, székhelyszolgáltatás, virtuális adminisztráció

Ingatlan- és irodatanácsadás

kérj ajánlatot!

Épp a tökéletes ingatlant keresed? Már van egy irodád, de nem tudod, hogyan hozd ki belőle a maximumot? Kreatívabb, rugalmasabb és költséghatékonyabb iroda-megoldások után néznél? Írd meg nekünk, hogy melyek a jelenlegi irodáddal kapcsolatos legnagyobb kihívások, és 12 éves ingatlanüzemeltetési tapasztalattal a hátunk mögött, örömmel segítünk a legideálisabb opció kiválasztásában.

ingatlanbefeketetési koncepció, üzemeltetési tanácsadás, árazás, megtérülés-számítás

Töltsd ki az alábbi kérdőívünket, és egyedi ajánlatot küldünk részedre:

Nézz szét kapcsolódó szolgáltatásaink között!

Coworking

Ha alkalmanként kitörnél a home office fásultságából, nézz be hozzánk a közösségi irodába.

Tárgyalók

Csapatoddal, cégeddel csak hetente párszor van szükségetek munkatérre, vagy csak 1-1 ötlet és projekt átbeszélésére ülnétek össze? Tárgyalóink és csapatszobáink költséghatékony és rugalmas megoldást jelenthetnek.

Irodák

Klasszikus vagy szolgáltatott privát irodára lenne szükséged? Nézz szét az aktuálisan elérhető irodáink között, és találd meg az igazit!

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.