Székhelyszolgáltatás

Virtuális iroda analóg extrákkal

Nincs feltétlenül szükség hatalmas infrastruktúrára egy cég mindennapi működtetéséhez. A Loffice virtuális irodája biztonságos, rugalmas, költséghatékony és még fizikai jelenlétet sem igényel. Ám, ha mégis erre jársz, várunk szeretettel!

Egyszerű

Felejtsd el a papírmunkát - pár kattintás és kész is a virtuális irodád!

Naprakész

Alkalmazásunk segítségével azonnal értesülhetsz postai küldeményeidről, csomagjaidról, és te is könnyen kapcsolatba léphetsz velünk.

Közösségi

Bár az irodád virtuális, de miért ne találkozhatnánk? Automatikusan közösségünk tagjává válsz, bátran ugorj be egy kávéra ismerkedni!

Válassz csomagot!

Székhelyszolgáltatás

350.000 Ft / év (+ÁFA)

Prémium székhely levelezési címmel, valamint az épületfronton elhelyezett cégtáblával. Leveleidet, küldeményeidet átvesszük és azokról e-mailen értesítést küldünk számodra. Loffice tagként kedvezményben részesülsz minden terembérleti díjunkból és közösségi eseményeinken örömmel látunk.

Adj hozzá néhány extrát a nagyobb kényelemért!

Szkennelés és digitalizálás

100.000 Ft / év (+ÁFA)

Ha székhely- vagy postai szolgáltatásunkat igénybe veszed, választhatsz hozzá szkennelési lehetőséget. Mi digitalizáljuk a bejövő postádat, és az applikáción keresztül elérhetővé tesszük neked, így anélkül is tudod, mit hozott a postás, hogy be kellene jönnöd átvenni a küldeményeidet.

Levéltovábbítás

kérj egyedi árat!

Szeretnéd otthonodba kézhez kapni leveleidet, vagy éppen külföldre utazol pár hónapra? Mi az átvételt és iktatást követően havonta egy alkalommal továbbítjuk neked postádat az általad megadott tetszőleges címre.

"Mi azért szeretünk a Loffice csapatával együtt dolgozni, mert nagyon rugalmasak és minden apró részletre odafigyelnek. Profi és fiatalos csapatuk mindent megold akár az utolsó utáni pillanatban is."

Fekete Attila, Magyar Szoftvertesztelői Egyesület

"Mi fél életünket a Loffice-ban töltjük, nekünk ők a másik családunk. Egyrészt mert a 17 éves Artmagazin Kft. székhelye már 9 éve működik ott, másrészt a szerkesztőségi közös munka is a Loffice-ban zajlik nap mint nap, de az Artmagazin előadásoknak, aukcióknak is helyszíne."

Winkler Nóra, Artmagazin társalapító

Közösségünkről

A Loffice mindenki előtt nyitva áll.

Nálunk találkozhatsz szabadúszókkal, startupperekkel és a jogi, pénzügyi, gasztronómiai területen át egészen a művészetekig, számtalan szakágban tevékeny céggel. Nekik köszönhetjük sokszínűségünket, és a megszámlálhatatlan spontán kollaborációt a közösségünkön belül, és falainkon kívül egyaránt.

Közösségünk tagjai, bár a legkülönfélébb területről érkeznek, közös bennük, hogy hisznek a megosztás, a személyes kapcsolatok és a kooperáció globális erejében. A korszerű munka- és életterek, és a rugalmas feltételekkel használható infrastruktúra mellett egy olyan támogató légkört biztosítunk, amely napról napra lehetőséget nyújt a szakmai és emberi kapcsolatok építésére, ihletszerzésre és önfejlesztésre.

Ugorj be hozzánk, és ismerj meg minket!

Hírek, események

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent a székhelyszolgáltatás?

Ha bármilyen céget alapítasz szükséged lesz egy székhelyre. Mi biztosítjuk, hogy a hatóság által vezetett nyilvántartásban a velünk kötött szerződésben szereplő Loffice helyszínt, mint bejegyzett székhelyedet tüntesd fel. A Loffice professzionális, jól csengő belvárosi üzleti címet biztosít, melyet hivatalos irataidon és névjegykártyádon is feltüntethetsz.

Mi az, hogy virtuális iroda?

A virtuális iroda a székhelyszolgáltatás kiegészítése további digitális irodai funkciókkal. Legyen szó leveleid, postai küldeményeid digitalizálásáról és felhőben való rendszerezéséről, céges telefonszám és virtuális ügyfélszolgálat üzemeltetéséről, nálunk sok szolgáltatás közül választhatsz és kényelmes irodai működésre rendezkedhetsz be, anélkül, hogy fent kellene tartanod egy saját irodát.

Hogyan vehetem igénybe a nem magyar székhelyű társaságommal a Loffice székhelyszolgáltatását?

Amennyiben a társaságoddal Magyarországon szeretnél tevékenykedni, az alábbi lehetőségeid vannak:

  1. Alapíthatsz, akár a nem magyarországi illetőségű cégeddel egy magyar leányvállalatot, amelynek székhelyét és üzleti címét a Loffice biztosítja.
  2. A nem magyarországi illetőségű társaságoddal, leányvállalat nélkül is, alapíthatsz egy magyarországi fióktelepet. Ügyelj rá, hogy a fióktelepet az illetékes magyar bíróság csak akkor jegyzi be, ha az már szervezeti és fizikai önállósággal bír. A fiókteleped székhelyét és az üzleti címét a Loffice fogja biztosítani.
  3. A nem magyar illetőségű céged magyarországi tevékenységére használhatod egyszerűen a Loffice címét is. Kérjük ügyelj rá azonban, hogy amennyiben folyamatos vagy rendszeres, bevétel szerzésre irányuló tevékenységet folytatsz, úgy a társaságodnak legalább egy magyarországi fiókteleppel és a szükséges hatósági engedélyekkel kell rendelkeznie.

Mikor vehetem át a leveleimet és csomagjaimat?

Nyitvatartási időn belül bármikor várunk!

Meddig tart a székhely-szerződés és mik a lemondási feltételek?

A székhelyszolgáltatási szerződést határozatlan időre kötjük, azzal, hogy az első évben a rendes felmondás jogát egyik fél sem gyakorolhatja. Egy év letelte után bármelyik fél felmondhatja a szerzőldést rendes felmondással a hónap végére 3 (három) hónapos felmondási idővel. A számlázás évenként előre történik. Több infót az ÁSZF-ben találsz.

Miért van szükség foglalóra?

Ha a szerződés befejezésével bármilyen fennmaradt tartozásod lenne, így extra kiadás helyett egyszerűen a foglaló árából vonjuk le az összeget.

Cégbejegyzésben / cégáthelyezésben lenne szükségem segítségre, de fogalmam sincs hogyan kezdjek neki.

Semmi gond, mi megbirkózunk a papírmunkával helyetted! Jelezd bátran, ha segítségre van szükséged, és kiterjedt partneri hálónkból javaslunk számodra egy megfelelő ügyvédet, akinek segítségével céged bejegyzése vagy székhelyének áthelyezése is gördülékeny és gyors folyamat lesz.

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.