Kreatív vállalkozások, kulturális kezdeményezések és szabadúszók otthona vagyunk, ahol hiszünk a személyes kapcsolatok és a megosztás globális erejében.

Sokszínű közösségi illusztráció

Sokszínű közösség

Közösségünk tagjai nap mint nap motiválnak és inspirálnak minket és életre keltik tereinket.

Rendszeres események illusztráció

Rendszeres események

Építs új kapcsolatokat, találd meg társaidat, üzleti partnereidet és a közös hangot a coworkerekkel. Fejleszd magad, vagy csak kapcsolódj ki a Loffice közösségi összejövetelein és szakmai eseményein.

Izgalmas terek illusztráció

Flexibilis terek

Könnyedén személyre szabható tereink kényelmes és stílusos hátteret adnak munkádhoz és meetingjeidhez. Találd meg nálunk a második otthonod!

Fedezz fel még többet!

Szolgáltatásaink

"A Loffice számunkra nem csak irodát, hanem támogató közösséget biztosít, ahol lehetőségünk van kibontakoztatni a kreativitásunkat. A nyitott és rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően nincsen olyan helyzet, amire ne találnánk megoldást."

Mezei Georgina, Morselli Employer Branding társalapítója

"A Loffice számomra egy katalizátor, a legvagányabb, legnyitottabb csapat, akik mindig partnerek abban, hogy jó ügyek kapcsán együtt gondolkodjunk."

Veres Rita, stratégiai vezető, Edisonplatform

"A Loffice összeköt és felpörget. Nemcsak a munkában, hanem abban is, ahogy kiáll fontos értékek, ügyek mellett, és ebben is közösséget teremt. Köszönjük, hogy a részesei lehetünk!"

Miklós Melinda, ügyvezető, Nyitottak vagyunk

"Mi azért szeretünk a Loffice csapatával együtt dolgozni, mert nagyon rugalmasak és minden apró részletre odafigyelnek. Profi és fiatalos csapatuk mindent megold akár az utolsó utáni pillanatban is."

Fekete Attila, Magyar Szoftverfejlesztő Egyesület

"A Loffice nemcsak a munkahelyem lett, de az első otthonom Magyarországon."

Steven Wilson, grafikus

"A Loffice a hazai innovációs ökoszisztéma egyik első és megkerülhetetlen szereplője, az első valódi coworking iroda létrehozói Budapesten, akik, bécsi jelenlétük miatt, egy nagyon fontos hidat is képeznek közösségük számára nyugat felé."

Kovács Péter, ügyvezető, Xlabs

"Nekünk ők a másik családunk. Szeretjük, hogy náluk gondoskodó közegben vagyunk, de mindig akkora távolságban egymástól, amit éppen igénylünk. Vannak közös ebédek és tartjuk a születésnapokat, meg a karácsonyt is!"

Topor Tünde, Artmagazin

"A Loffice, bárhol is van, soha nem csak egy fizikai tér. Sokkal inkább egy trendteremtő közeg, ahol a kortárs szellemiség és a friss látásmód legalább annyira fontos, mint a design és a profi szolgáltatások. Mindig ezt az extra élményt érzed, akár bérlőként, akár vendégként érkezel hozzájuk."

Remete Tibor, kreatívigazgató, Super Channel

"Sokkal modernebb, inspirálóbb környezet, mint az összes többi irodaház a budapesti irodapiacon."

Kiss Péter, country director, Lyreco

Loffice 's

Új Loffice helyszín nyílt!

Coworking irodánkat, tárgyalóinkat és recepciónkat immáron a 8. kerületi Déri Miksa utca 6. szám alatt találod.

Kérjük, forgasd el az eszközöd.