Forró tartalom

Kíváncsi vagy, mi történik éppen nálunk? Itt megtalálod a közelgő események részleteit, legyen az közösen szervezett rendezvény egy másik szervezettel, saját házon belüli történésünk, vagy bármi, amit éppen kihagyhatatlannak gondolunk.

Reflektorfényben

Business Jump - Expert Speed date

Mennyit ér üzleti ötleted Ausztriában? Vajon dübörögne vállalkozásod egy nemzetközi piacon is? Meg tudnád többszörözni éves bevételedet, ha ugyanezt Bécsben csinálnád? Ugorj velünk fejest az osztrák üzleti környezet idilljébe!Most elhozzuk a legütősebb helyi szakértőket, hogy ötleted a határon túl is szárnyalhasson.

October 14th

16.30 - 20.00

Regisztráció Facebook esemény

Eseménynaptár

Business Jump - Expert Speed date

October 14th

Mennyit ér üzleti ötleted Ausztriában? Vajon dübörögne vállalkozásod egy nemzetközi piacon is? Meg tudnád többszörözni éves bevételedet, ha ugyanezt Bécsben csinálnád? Ugorj velünk fejest az osztrák üzleti környezet idilljébe!Most elhozzuk a legütősebb helyi szakértőket, hogy ötleted a határon túl is szárnyalhasson.

Loffice Közösségi nap & kertmozi

August 10th

Frissítsd fel magad egy menő, közösségi oázisban, a nyár közepén! A Coworking világnapja alkalmából egy egész napos mulatságra invitáljuk minden közösségi tagunkat, bérlőnket, szomszédunkat, barátunkat és a coworking iránt érdeklődőket! Napközben élvezhetitek a napsütést a penthouse szint árnyas tetőteraszán minden szükséges hozzávalóval, majd sötétedésre egy fröccsözős - kertimozis nyárestébe hajlunk a Loffice kertjében.

Business Jump - Kick off event

June 16th

Is your idea beyond borders? Do you want to start a unique & creative business in the Austrian market? We help you make the jump! The brand new business support program of Loffice offers comprehensive help for Hungarian entrepreneurs willing to prevail in the Austrian market. We support your successful start and operation by providing consultation & assistance on legal matters, taxing, business mentoring, PR, marketing and financial possibilities.

#énjövőm a távmunkában | online workshop

April 29th

Fedezd fel a lokáció-független munkavégzésben rejlő határtalan lehetőségeket, és sajátítsd el a távmunka-életmódhoz legszükségesebb készségeket a Coca-Cola Magyarország #énjövőm program és a Loffice Coworkid következő, közös workshopján!

#énjövőm a social mediában | online workshop

March 25th

Csatlakozz a Loffice Coworkid és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm program újabb közös rendezvényére - az online eseményen interaktív és gyakorlatorientált módon szeretnénk neked olyan szakértőket és influenszereket elhozni, akik már kijárták ezt az utat és saját tapasztalataikat, tippjeiket megosztva segíthetnek neked is.

Távmunka A-Z | online workshop

October 28th

Hogyan dolgozz a kanapédról, a tengerpartról vagy kedvenc kávézódból egy olyan területen, amihez ebben a percben még nem is értesz? Csatlakozz a Loffice Coworkid ingyenes, 2 alkalmas online workshopjára, és ismerd meg a lokáció-független munka világát!

30% kedvezmény a Startup Safarira

April 24th

Home office? Home conference! Idén a Startup Safari rendhagyó módon, digitális kiadásban élvezhető. Ilyenformán idén sajnos nem tudunk csatlakozni a programkínálatba, viszont közösségünk tagjainak egy kis meglepetéssel szolgálunk.

Afterwörk Fröccs /// Online Találkozó

April 3rd

Áprilisi afterwork fröccsünk nem marad el, csak átalakul! Maradjunk kapcsolatban, és lazítsunk egy ital mellett karanténban, de mégis együtt!

Loffice Nyílt Nap

May 20th

Keresed Budapest legújabb belvárosi, kertkapcsolatos rendezvényterét? Irodát keresel startupodnak, kis cégednek? Érdekel, mi az a coliving koncepció, és szívesen laknál egy ilyen albérletben? Szeretnél lecsapni a még szabad munkaállomásokra 2020 legmenőbb coworking irodájában?

Womenspiration reggeli: öngondoskodás /// Elhalasztva

April 3rd

Az áprilisi Womenspiration reggelin egymással a bevált öngondoskodási praktikáinkat, és szakértő vendégeink támogatásával két nagyobb területével foglalkozunk majd alaposabban – a pénzügyeinkkel az energiamenedzsmentünk szerves részét alkotó fizikai jóllétünkkel.

Distributed Design Meetup Vol. 2.

February 27th

Körforgás és állandó visszacsatolás, hulladékmentesség, helyi alapanyagok és erőforrások hasznosítása: tényezők, amelyek segítenek a fenntartható és élhető városok kialakításában. De hogyan tud felelősséget vállalni ebben a folyamatban a tervező és milyen szerepe van a distributed design szemléletnek az önfenntartó városok létrehozásában?

Egy vöröslámpás ház új fénykora

October 17th

Ismerd meg a vigalmi negyed és a Salétrom utca 4. szám alatti, egykori vöröslámpás ház történetét, amelynek helyén 2020-ban, a Loffice új bázisa nyitja meg kapuit: egy 6 szintes, közösségi találkozóhely, amelyben kreatív koncepció alapján kialakított irodák, apartmanok, tárgyalók és rendezvényterek várják új lakóikat.

Kövess minket

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kérjük, forgasd el az eszközöd.